“Princ Albert ji ne plačuje, da ostane z njim”: Pogoji vrnitve monaške princese Charlene sprožajo vprašanja

Princesa Charlene je že nekaj tednov nazaj v Monaku, vendar pogoji njene vrnitve burijo duhove.

“Princ Albert ji ne plačuje, da ostane z njim”: Pogoji vrnitve monaške princese Charlene sprožajo vprašanja - Foto: Profimedia

Francoski mediji so razkrili dogovor, ki sta ga Charlene in Albert monaški dosegla po njeni vrnitvi v kneževino. Vsako leto naj bi princ Cherlene plačal ogromno vsoto 12 milijonov evrov. Ta novica je povzročila precejšnje razburjenje. Kakšni so natančni pogoji te pogodbe? "Page Six" je za odgovor povprašal osebo, ki je blizu Charlene. 

"Seveda ima velikodušno predporočno pogodbo, vendar ji Albert ne plačuje, da bi ostala z njim," je pojasnil vir ameriške spletne strani. "Charlene je po dolgi odsotnosti zaradi bolezni vesela, da se je vrnila k Albertu in otrokom. Vsak konec tedna preživita skupaj na svojem podeželskem domu. Albert v celoti podpira Charlene in ji pomaga tudi pri njenem dobrodelnem delu." Po informacijah revije Voici naj bi princesi izplačali 12 milijonov evrov, da bo lahko še naprej uradno zastopala kneževino na pomembnih dogodkih.

Preberite tudi: Monaška princesa Charlène se je po 15 mesecih pojavila v javnosti na prvem javnem nastopu

Monaška princesa Charlène žarela med zadnjim javnim nastopom v čudoviti srajčni obleki iz džinsa

Odkar se je vrnila v Monako, princesa počasi nadaljuje s svojimi obveznostmi. Na 10. turnirju v Sainte Dévote, ki ga je organizirala monaška ragbi zveza, je bila sijoča. Prisotna sta bila tudi princ Jacques in princesa Gabriella, ki sta bila očitno navdušena nad tem, da lahko stojita ob materi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Maja Keuc - Amaya obožuje to džins jakno

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez s srajčno obleko kombinirala ta nepričakovan kos. Želeli jo boste posnemati!

Najbolj brano