Horoskop: Katerim ženskam zodiaka se ni dobro zameriti?

Vsi imamo v svojem življenju žensko, s katero smo se znašli v konfliktu, napeti situaciji ali zameri. 

Horoskop: Katerim ženskam zodiaka se ni dobro zameriti? - Foto: Profimedia

Morda je to znanka, lahko je bivša partnerka, bivša najboljša prijateljica ali sodelavka, s katero enostavno ne najdemo skupnega jezika. To so ženske, ki se jim ni priporočljivo zameriti. V katerem znamenju pa so rojene ženske, ki lahko ob napetosti, prekinitvi ali večjem konfliktu delujejo zelo strupeno?

DVOJČICA

Dvojčica je po eni strani zelo simpatična, dokler ji vse godi, ko pa jo nekdo razočara, se ji zameri ali jo prinese naokoli, se prelevi v strupeno opravljivko. Dvojnost v središču znamenja se lahko včasih manifestira v obliki močno razcepljene osebnosti. Ko je dvojčica razočarana, je pripravljena ogovarjati vsakemu, ki jo je pripravljen poslušati. Svojo zgodbo, ki je običajno močno obogatena z veseljem, širi tudi na socialnih omrežjih. Odlično zna zbadati, še posebej v družbi pomembnih ljudi, in se na koncu, ko vidi, da je nekoga ponižala, hinavsko nasmejati. Ko jo boste srečali, se vam bo morda celo nasmehnila, ker je mojstrica v pretvarjanju, v ozadju pa bo že kovala nov načrt maščevanja. Nagnjena je k temu, da deluje brez upoštevanja drugih in ne čuti krivde ali obžalovanja.

DEVICA

Idealna in hkrati zelo negotova devica ne more prenašati napak ali grehov drugih ljudi. To je ženska, ki je hitro užaljena, razočarana, vedno misli, da je boljša od drugih. Njihove kritične in analitične misli se zlepa ne ustavijo. Ne zaupajte jim globokih skrivnosti, saj bi jih lahko, če se jim zamerite raztrosile okrog, popolnoma brez slabe vesti. Devicam, ki verjamejo v popolnost, je zelo težko sprejeti, ko so one tiste, ki se morajo spremeniti. Sposobne so tudi poslovnega maščevanja, na način, da bodo sebe dvignile v višave, sodelavko, ki je ne prenesejo, pa bodo z veseljem potopile.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonkina čustva so lahko največja slabost. S pomočjo prikrivanja globoke ranljivosti, s katero se spopadajo so zelo maščevalne in pripravljene, ko jih nekdo razočara vrniti s trikratno mero. Ko se izgubijo v navalu čustev, lahko podležejo obsesivnim taktikam, da bi zaščitili sebe. Škorpijonka želi imeti vse pod nadzorom, ko nadzor izgubi, lahko postane zelo sumničava in celo napadalna. Čeprav se običajno škorpijonke znajdejo, postanejo uspešne in se zlahka vzpenjajo po lestvici zaradi svoje karizme, gredo večkrat predaleč. Najhujša nočna mora je šefica škorpijonka, s katero morda niste kompatibilni. Če ste morda tarča njihovega ljubosumja, ste jim v preteklosti morda storili krivico. 

RIBICA

Čeprav so ribice premišljene, sramežljive, pravične in sladke, se znajo preleviti v veliko sovražnico, ki kuje zamere in načrte, kako drugi strani vrniti milo za drago. Ne pozabite, da sta njihov simbol dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh. V slabem smislu lahko postanejo, ko se jim nekdo zameri, pravi manipulatorji in skopuhi. Ribice se večkrat počutijo napadene, čeprav jih sprašujete nekaj čisto običajnega. Ves čas domnevajo, da jim nekdo želi slabo, zato so pripravljene na maščevanje. Rade se vtikajo v stvari in navade drugih, zato bodo tudi po tem, ko jih ni več v vašem življenju, še vedno tuhtale, kako bi vas lahko spremenile ali popravile.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Posvetljeni prameni so ključ do pomladne pričeske Penelope Cruz: Subtilna in mladostna sprememba za ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je navdušila v spomladanski obleki iz sanj

Najbolj brano