Horoskop: Kako bo Sonce v biku vplivalo na vaše astrološko znamenje?

Sonce se 20. aprila pomakne v znamenje bika, kjer se bo nahajalo do 21. maja.

Horoskop: Kako bo Sonce v biku vplivalo na vaše astrološko znamenje? - Foto: Profimedia

Čutnost bo močno povečana, ne glede na to, ali je to v kuhinji, ali pri delu, ali pa v spalnici. Življenje boste dojemali bolj kot umetnost, kar pomeni, da boste hrepeneli po udobju in občutku zadovoljstva. Energija bika vas vabi, da se upočasnite in da se stabilizirate.  Lahko tudi razkrije, kako lahko praktično moč zemeljskega elementa usmerite v vsakdanje življenje. Vaša čutila bodo prebujena in zaljubite se lahko v stvari, ki jih je prijetno gledati, se jih dotikati in jih okusiti. To je čas, da vzpostavite zdrave meje in prekinete vse, kar se vam ne zdi pozitivno. Če se počutite slabo, pomislite na vrtove, svežo travo, cvetoče cvetje in bujne gozdove.

OVEN

To je obdobje, v katerem se boste končno lahko razveselili finančne stabilnosti. Prihajajo tudi trda soočenja z družinskimi člani, nekatere izjave lahko celo užalijo, zato bodite previdni pri izbiri besed. Zdaj je čas, da se resno lotite dela ter se usmerite k napredku. Nikar ne čakajte na boljše priložnosti, ampak zagrabite tiste, ki se ponujajo.

BIK

Energija Sonca v biku vam bo podarila ogromno moči za reševanje težav. Ker želite živeti udobno življenje, se boste sedaj, ko vam bo Sonce najbolj naklonjeno, potrudili, da si omogočite užitke. Spontano se vam bodo odprle priložnosti, zato storite, kar od vas pričakujejo, še posebej v smeri izboljšanja materialnega področja.

DVOJČKA

Dvojčki, v obdobju Sonca v biku se boste razveselili veliko priložnosti, da pokažete svoje talente. Tudi družinski odnosi se bodo izboljšali, saj boste končno več časa preživeli v zavetju doma, seveda bolj umirjeni kot običajno. Ugotovite, kaj vas vznemirja, zmanjšajte svoje izgube in se pripravite na svoje obdobje, ki ni več daleč.

RAK

Vaše želje se bodo v tem obdobju izpolnile. S pravimi potezami se boste znali odločno zavihteti po lestvici do kariernega in finančnega uspeha. Lahko pa se soočite s težavami v osebnem življenju, predvsem z ljubljeno osebo, in sicer zaradi različnih mnenj. Odvrzite bikovo trmo in lažje se boste na umirjen način pogovorili.

LEV

Levi, v času Sonca v biku boste na poslovnem področju doživeli osebni napredek in obstajajo celo možnosti za napredovanje. Samozavestni boste kot vedno, saj bo vaš obraz razveseljeval tudi družino in prijatelje. Vpliv vam bo pomagal izkoristiti polni potencial. Želeli boste ostati v formi in zdravi, zato se ne predajajte ležernosti.

DEVICA

Device, ker vedno trdo delate, se boste sedaj znale odtrgati od stresnega tempa in si dovoliti nekaj ležernosti. Poskušali se boste prepustiti duhovnosti, kar bo za vas dobra odločitev, saj je osebnostno napredovati nekaj, kar si močno želite. Prejeli boste podporo svojih najdražjih, morda pa se boste morali soočiti tudi z manjšimi zdravstvenimi težavami, kar vas naj ne obremeni preveč.

TEHNICA

Obdobje bika vas bo prisililo, da se soočite z nekaterimi zdravstvenimi in finančnimi težavami. Zamujali boste priložnosti, vendar boste še vedno poskušali najti način, kako ostati umirjeni. Na ljubezenskem področju boste spoznali, kako pomembno je, da se popolnoma predate. Znali se boste približati ter predvsem razumeti nasprotno stran.

ŠKORPIJON

Energija bika vas prosi, da spustite svoj ego na nižjo raven. Če boste to storili, lahko pričakujete mir in harmonijo. Če boste želeli napredovati na finančnem področju, se boste morali najprej prilagoditi razmeram ter početi tisto, kar vas resnično osrečuje. Na področju čustev se boste tako vezani kot tudi samski škorpijoni počutili izpopolnjene.

STRELEC

Vpliv Sonca v biku bo za vas prava odskočna deska, saj boste imeli zaradi povečane vztrajnosti zelo velike možnosti za uspeh. V odnosih z družino in ljubljeno osebo lahko začnejo izstopati razlike, zato bi morali povečati nadzor nad svojimi čustvi. Sprejmite te praktične, resne vibracije bika v smeri, da boste lahko uredili svoje življenje. 

KOZOROG

Energija bika vas bo usmerila, da boste bolj budno spremljali, kako in kje porabite svoj denar. Posledično lahko celo izboljšate stanje na računu. Medsebojni odnosi bodo urejeni, ker boste poskušali biti do bližnjih kar se da pozorni. Poleg tega, da lahko v tem obdobju pričakujete dodatno srečo v ljubezni, boste energični, motivirani in izredno ustvarjalni. 

VODNAR

Delo in ustvarjalnost dobivata pravo podobo, zato bodite še posebej pozorni na vse svoje korake. Morali boste biti potrpežljivi pri reševanju domačih konfliktov, ker vas lahko resno obremenijo. Da ohranite svoj um brez stresa in telo aktivno se priporočata meditacija in joga. To je čas, v katerem lahko ostanete doma, se lotite kakršnih koli opravil, ali pa vse skupaj preuredite. 

RIBI

V obdobju Sonca v biku prihaja val produktivne energije, ki vas bo navdušil, da se boste pripravljeni soočiti z izzivi. Prijatelji in družina bodo podpirali vaše odločitve, upali boste na srečno prihodnost. Vendar ne pozabite poskrbeti za svoje zdravje, saj so zdravstveni zapleti lahko v nasprotnem primeru intenzivni. Organizirajte se, ostanite osredotočeni in zaupajte vase.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolje prodajana torbica lanskega poletja se vrača in bo glavni modni dodatek za leto 2022

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston posnemala pričesko Pamele Anderson in požela val navdušenja

Najbolj brano