Jennifer Aniston posnemala pričesko Pamele Anderson in požela val navdušenja

Jennifer Aniston se je med snemanjem filma Murder mystery 2 v Parizu pojavila z ikonično pričesko Pamele Anderson.

Jennifer Aniston posnemala pričesko Pamele Anderson in požela val navdušenja - Foto: Profimedia

Jennifer Aniston je že več kot dve desetletji (skoraj tri, če smo natančni) zvezdnica, ki je navdihnila neskončno število pričesk. Le pred nekaj meseci si je omislila stranski frufru v slogu 2000-ih, da ne govorimo o pričeski "Rachel" iz devetdesetih let - o ljubezni do te kultne senzacije bi lahko napisali celo disertacijo.

Vendar je Jennifer Aniston v svoji najnovejši objavi na Instagramu, ki jo je delila ob zaključku snemanja filma Murder mystery 2 v Parizu, pokazala pričesko, ki je še nismo videli. No, vsaj še nekaj let ne. In to je pričeska Pamele Anderson iz devetdesetih let prejšnjega stoletja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Na kratko o tej pričeski: vse, kar morate storiti, je, da lase spnete v neurejen čop in pustite, da nekaj pramenov naravno pade, da objamejo obraz in tako dosežejo eleganten zaključek brez napora. Pamelin izvirni slog je bil najpogosteje oblikovan s kodri, vendar zvezdnice za sodobnejši videz nosijo ravne lase.

Tudi Kim Kardashian je v zadnjem času oboževala ta videz, saj je imela ne eno, ampak kar dve pričeski, ki jih je navdihnila Pamela Anderson. In ker se je Jennifer Aniston s svojim nedavnim videzom pridružila temu seznamu, bi lahko rekli, da je tretjič trend. 

Klasični videz zvezdnice serije Prijatelji je sestavljen iz pričeske, postrižene po resah, ki uokvirjajo obraz. Ne smemo pa pozabiti, da je Rachel Green prav to pričesko nosila v več kot nekaj epizodah. Radi si jo predstavljamo kot njen poslovni videz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Michelle Pfeiffer nosila popoln videz za ženske nad 50 let v tej kontroverzni barvni kombinaciji

Priporočamo tudi: To je najbolj priljubljena pričeska te pomladi! Nosijo jo slovenske in tuje zvezdnice

Najbolj brano