Horoskop: Kaj prinaša obdobje Sonca v znamenju strelca?

 Ko Sonce potuje skozi znamenje strelca, je poudarek na širitvi, pozitivnosti in rasti. Na življenje lahko začnete gledati kot na potovanje in ne kot cilj. Zelo intenzivna bo potreba po doživljanju življenja kot pustolovščine. Želeli boste odkriti, kaj je za naslednjim obzorjem in kje so vaše meje, ki bodo v tem obdobju malce zabrisane.

Spirituelle, 25. 11. 2022
Horoskop: Kaj prinaša obdobje Sonca v znamenju strelca? - Foto: Profimedia

Od 22. novembra do 21. decembra se pripravite na ognjeno energijo, ki ne bo dovolila počitka. Strelec simbolizira nenehno potrebo po spremembah ter daje poudarek fizičnemu in mentalnemu izražanju. 

Prihaja svetlo obdobje spontanih rešitev.

Ne glede na to, kako težko se zdi življenje v tem trenutku, se boste lažje kot v preteklem obdobju postavili na noge, manifestirali obilje in sprejemali tveganja. Nemirni, veseli in prijazni boste poudarjali ljubezen do svobode in prezirali rutino. Neposreden in pošten pristop bo vreden občudovanja. Z veseljem se boste odpirali novim možnostim in izkušnjam. Delovali boste kot duhovni bojevnik, napadali boste tiste, ki dajejo predrzne komentarje, in branili ljudi, ki si to zaslužijo. Bojevali se boste proti cinizmu, nadzorom ali manipulativnim taktikam. V kolikor ste se utapljali v negativnem obdobju, boste sedaj lahko spremenili svoje razmišljanje in sprejeli pozitivne vibracije. Da bi resnično sprejeli vibracije tega vpliva, je potrebno živeti in pustiti živeti. 

Bolj kot običajno boste neodvisni.

Delovali boste samozavestno, ne bo vas strah povedati svojega mnenja in se postaviti za tisto, v kar verjamete. Prav tako se boste sposobni braniti. Uživali boste v telesni aktivnosti in ohranjali svoje telo zdravo z redno vadbo. Prihajata nadpovprečna moč in vzdržljivost. Pomembno je, da čutite, da imate možnosti. Širjenje obzorij vas vodi v nove dimenzije. V iskanju novih izkušenj, boste želeli tja, kjer še niste bili. 

Sreča bo naklonjena pogumnim, zato vas bo spremljala, če boste verjeli vase in v zmago.

Pozitivna miselnost bo povozila dvome in neodločnost. Ko boste tvegali in se povzpeli na vrh, boste odkrili, kako daleč lahko greste. Igra moči in usode, ki bo zabavna še posebej za rojene v ognjenih znamenjih. Prihaja energija, ki vas bo naredila lahkotne, prijazne, svobodoljubne in vesele, ne glede na družbene dejavnike.

Ker bo v zraku velika količina pozitivne energije, se vam lahko zgodi, da boste pretirano navdušeni, energični, samovšečni, kar je lahko moteče za druge. Ker boste vse želeli sedaj in takoj, boste nagnjeni k nepotrpežljivosti in netaktnosti v komunikaciji. Visok ego prebuja sarkastične izjave, ki pa jih bo omilil humor. Tudi če vam spodleti, vas nič ne bo moglo ustaviti pred tem, da bi nadaljevali v svojem slogu. Težave boste dojemali kot življenjske lekcije in vsakogar, ki vas bo želel poslušati, boste navdihnili z zanimivimi zgodbami. Vsak dan boste dojemali kot potovanje, ki vodi v neznano in širi vašo zavest.

Opremljeni z ogromno izkušnjami in znanjem boste domnevali, da je vaša pot edina. Spontano delovanje vam lahko pomaga izboljšati sebe in spodbuja ustvarjalnost. Na vsakem koraku boste pripravljeni dati priložnost tudi drugim in jim pomagati pri doseganju ciljev.

Na kaj bi morali biti v obdobju Sonca v strelcu še posebej pozorni?

Potreba po begu in izmikanju stvarem bo intenzivna, soočati se ne boste želeli, zato lahko v določeni situaciji delujete ali odreagirate zelo neodgovorno. Če stvari ali odnosi postanejo preveč podobni ali vsakdanji prihajata nemir in nervoza, ki ju je težko nadzorovati. Na materialnem področju ne boste najbolj cveteli. Neobremenjeni in pozabljivi boste flegmatično ignorirali gospodinjske opravke in finančne obveznosti. Brezskrben odnos in površnost vam lahko povzročita veliko zapletov in težav. Omejitev in nadzora v partnerskih odnosih ne boste prenesli. Energija Jupitra vas bo popeljala do filozofiranja in tega, da boste pravi resnici morda dodali še svoj priokus, lahko da boste tudi pretiravali, z besedami ali dejanji.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Minimalističen črn plašč s pernatim detajlom iz Zare je neverjeten kos, ki ga tega decembra ne boste želeli sleči

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene čudovita v jesenski midi obleki, ki pristaja vsem ženskim postavam

Najbolj brano