Minimalističen črn plašč s pernatim detajlom iz Zare je neverjeten kos, ki ga tega decembra ne boste želeli sleči

V Zari smo sredi nakupovalne mrzlice plaščev, a en plašč nam je še posebej padel v oči. To je ta eleganten lepotec v črni barvi.

Minimalističen črn plašč s pernatim detajlom iz Zare je neverjeten kos, ki ga tega decembra ne boste želeli sleči - Foto: Profimedia

Izbira plašča sezone nikakor ni lahka, saj je danes na voljo toliko možnosti, v Zari pa jih je še toliko več. Trenutno si želimo nositi topla in elegantna oblačila, ki nas ščitijo pred mrazom. Toda ne želimo standardnega plašča, ne glede na to, kako zelo nas ščiti, temveč želimo tudi plašč, ki ga lahko nosimo k večernim videzom, ki je videti čudovito in je skoraj kot druga koža.

Obvezen del vašega jesensko-zimskega videza.

Za vsakodnevno nošenje že imamo parke ali podobne plašče, ki so širše. Zdaj pa želimo kupiti nekaj, za kar bomo lahko rekli: "dobro sem investirala", saj nam bo uporaba, ki jo bomo omogočili, to nadomestila.

Zato smo izbrali plašč, za katerega menimo, da vam bo všeč. To je čudovit dolg plašč s perjem na zaključku rokavov, ki smo ga našli med brskanjem po spletu.

Všeč nam je barva, pa tudi podrobnost perja, ki mu dajejo pridih elegance. Cena tega plašča, ki je mimogrede eden najbolj iskanih, je 129 evrov, ženske pa ga zdaj kupujejo, da bi ga nosile za praznike, pa tudi zato, da bi ga izkoristile v hladnejših letnih časih za večerni videz.

Brez dvoma lahko rečemo, da je to eden najzanimivejših kosov sezone iz Zare in ima razmeroma klasičen kroj, ki lahko odlično služi še vrsto let.

Zara, cena: 129 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 61-letna Meg Ryan v šik mornarsko modrem plašču in nepričakovani barvi kavbojk

Priporočamo tudi: 64-letna Sharon Stone je sijoča v oprijeti prosojni obleki. Videti je osupljivo!

Najbolj brano