Klepet po odhodu: Sara Ana Pelko

Dvaindvajset letna Sara Ana Pelko je med snemanjem oddaje Slovenski top model močno želela zapustiti oddajo, vendar je zdaj vesela, da ji ekipa ni pustila.

Klepet po odhodu: Sara Ana Pelko - Foto: Fotografija Tomo Brejc

Kako bi opisala svojo izkušnjo v top modelu?

Kot edinstveno. Gre za izkušnjo, ki bo pustila velik pečat v mojem življenju.

Ste imeli pred oddajo kakšne izkušnje?

Ne. Edine izkušnje, ki sem jih imela, je bilo, ko sva se z najboljšo prijateljico, ki študira fotografijo, zaprli v studio in se slikali. To pa je to.

Ali so vas našli skavti?

Sama sem se prijavila, čeprav moja družina ni bila najbolj navdušena nad mojo odločitvijo, ampak so me pa podpirali.

Vas je izločitev prizadela?

Ne, ni me prizadela, ker sem skoraj dva meseca zelo uživala in očitno je tokrat prišel moj čas. Bolj me je prizadelo to, da nisem dobila zadnje fotografije, ker sem si bila na njej resnično všeč.

Kakšna se vam je zdela žirija?

Žirija je bila super. Predvsem bi izpostavila Zorana Garevskega, ki mi je zelo všeč in ga občudujem, ker mu je bilo težko reči kaj slabega in ker se je na vsako tekmovalko na nek način navezal. Zelo pa občudujem tudi njegovo delo, ki sem ga poznala že pred oddajo.

Kateri so vaši najlepši in najslabši spomini na oddajo?

Najslabši trenutki so bili zagotovo, ko sta šli moji Niki ven, pa še obe sta odšli naenkrat. In pa moja kriza, ki je bila kar huda. Doživela sem neke vrste živčen zlom, da nisem mogla niti govoriti. Ampak vse to sem uspela obrniti sebi v prid in mi je zato celotna oddaja ostala v pozitivnem spominu.

Kaj boste najbolj pogrešali?

Zagotovo bom najbolj pogrešala razvajanje, saj sem vsak dan imela popolno frizuro in bila naličena, zdaj pa moram za vse to posrbeti sama doma. Zato bom najbolj pogrešala, da nihče več ne skrbi zame na ta način. Seveda pa tudi pogrešam dekleta, čeprav so mi šle na koncu že malo na živce. (smeh)

Za katero od preostalih tekmovalk navijate?

Za Tino, ker je dovolj zrela, da bi zmago lahko prenesla. Pa še tak srček je.

Meta Kač

Najbolj brano