Klepet po odhodu: Kamila Perko

Slovenski top model je bil za enaindvajsetletno Kamilo Perko iz Brestanice prva modna izkušnja. Ker jo je izoliranost od sveta tako močno prizadela, je sama izrazila željo, da bi odšla domov.

Klepet po odhodu: Kamila Perko - Foto: Fotografija arhiv TV3

Kako bi opisala svojo izkušnjo v Slovenskem top modelu?

V času, ki sem ga preživela v top modelu sem se naučila veliko uporabnih življenjskih kot tudi modnih stvari. Ker je bil zame modni svet popolnoma tuj oziroma nisem imela do vstopa v stanovanje top modela nobenih modnih izkušenj sem se naučila zelo veliko, od poziranja pred fotografi, do hoje po brvi, komuniciranja v javnosti, zdravega prehranjevanja, nastopov pred množico in še in še. Kar se mi zdi pa najpomembneje je, da sem v tem času začela ceniti vsakdanje stvari, ki jih žal prej nisem. Ugotovila sem, da mi družina in družinsko življenje zelo veliko pomenita in seveda dodobra spoznala samo sebe.

Ste se sami prijavili, ali so vas poiskali skavti?

Sama sem se prijavila na oddajo.

Kakšni so se vam zdeli žirantje? So bili pravični, objektivni?

Žirantje so vedno povedali svoje mnenje, slabo in dobro in menim, da imajo dovolj izkušenj da, so lahko dobri žirantje.

Ste jih poznali že od prej?

Po pravici povedano, ko sem izvedela za Nušo kot voditeljico, sem morala iti na internet in malo pobrskati o njej, saj se mi zdi, da v Sloveniji, do sedaj ni bila tako izpostavljena. Druge člane žirije pa sem že poznala.

Ali vas je odhod domov prizadel?

Glede na to, da sem sama izrazila željo, da bi rada zapustila oddajo, me odhod domov ni prizadel, ampak razveselil.

Kateri je vaš najljubši in najslabši spomin na STM?

Najlepši spomin so zagotovo nova prava prijateljstva z večino deklet in vsa fotografiranja. Vsak je bil poseben in čisto vsak mi bo ostal v spominu. Zapomnila si bom tudi, ko me je Milan Gačanovič pred fotografiranjem polil z vodo. Zabavne so bile tudi nočne norčije v stanovanju in vsakodnevno razvajanje v jacuzziju. Kakšnih slabih spominov na Slovenski top model pa nimam. Edina negativna stvar je bila pač ta izoliranost.

Kaj boste najbolj pogrešali?

Najbolj bom pogrešala norčije med dekleti.

Katera tekmovalka bi morala po vašem mnenju zmagati?

Navijam za Tino.

Tukaj pa lahko pokukate v klepetalnico na Govori.se

, kjer je bila Kamila gostja takoj, po koncu oddaje.

Meta Kač

Fotografija arhiv TV3

Najbolj brano