Robert Pattinson postal obraz hiše Dior - podarjamo dišavo Dior Homme

Ljubitelji in ljubiteljice hiše Dior, pozor! Podarili smo moško dišavo Dior Homme ter šminko Dior in lipgloss Dior Addict!

Nagrade, 20. 11. 2013
Robert Pattinson postal obraz hiše Dior - podarjamo dišavo Dior Homme

Filmski zvezdnik Robert Pattinson je pred kratkim postal obraz dišave Dior Homme in se s tem pridružil privilegiranemu krogu Diorjevih obrazov.

Nase je prvič opozoril leta 2005, z opazno vlogo v četrtem delu filma o Harryiju Potterju. Svetovni uspeh pa je doživel s filmi iz sage Somrak.

Od takrat pa je dokazoval svoj igralski talent v raznovrstnih filmih kot Remember Me režiserja Allena Coulterja, Water for Elephants v režiji Francisa Lawrenca, kjer si je veliko platno delil s Reese Witherspoon, ali pa v vlogi Bel-Amija, znanega Maupassantovega lika.

Največji poklon njegovemu talentu pa predstavlja film Cosmopolis, kjer ga je David Cronenberg izbral za glavnega junaka. Film so priredili po romanu Dona de Lilla. Udarna vloga o zlatem fantu je doživela premiero leta 2012 na Filmskem festivalu v Cannesu.

Pred kratkim je v Avstraliji zaključil snemanje filma režiserja Davida Michoda z naslovom The Rover, kjer igra skupaj z Guyem Pearcem. Kmalu se bo znašel na snemanju novega filma Davida Cronenberga Maps to the Stars. V bližnji prihodnosti pa ga čaka snemanje filma v režiji Jamesa Marsha Hold on to Me, kjer bo njegova soigralka Carrey Mulligan.

Elle podarja

Vsi, ki ste nam na naslov nagrade_elle@adriamedia.si (s pripisom Dior) najkasneje do srede, 27. novembra poslali svoje podatke (ime, priimek, naslov), ste sodelovali v nagradnem žrebanju, v katerem smo enemu srečnežu ali srečnici podarili moški parfum Dior Homme, drugemu ali drugi pa šminko Dior in lipgloss Dior Addict.

Srečna nagrajenca sta:

Tilen B. iz Ljubljane, ki prejme parfum Dior Homme

Anica J. iz Smolenje vasi, ki prejme šminko Dior in lipgloss Dior Addict.

Nagrajencema čestitamo in prosimo, da sta pozorna na našo e-pošto.

Najbolj brano