Organique: 4-krat ECO

Spletna trgovina Trgovina-organique.si podarja štiri čudovite izdelke iz serije naravne ter organske kozmetike, katere skupni imenovalec je visoka kakovost izdelkov, potrjena s certifikatov in izdelanih iz najboljših surovin, ki jih ponuja naš planet.

Nagrade, 20. 12. 2010
Organique: 4-krat ECO - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Marius Fabre Olivia šampon za pogosto umivanje las,

Marius Fabre, francoska blagovna znamka, ki slovi po svoji 110-letni tradiciji izdelave najkvalitetnejših marseillskih mil. Tako izdelujejo marseillsko milo v raznih embaliranjih, pravi biser so milni ostružki, ki jih uporabljamo za strojno ali ročno pranje perila, brez kemikalij, ali mila v kocki po 400 g, namenjena ročnemu pranju. Ponujajo tradicionalne hammam izdelke v liniji 1001 kopel, pa tudi eco in bio certificirano linijo za nego obraza in telesa Olivia, ter trda mila na osnovi oljčnega olja ali karite masla v tipičnih provansalskih vonjih (med, mandelj, sivka, figa, vijolica, vrtnica . . ), njim enaka tekoča mila, posebej zanimivpa je tudi darilni program, ki vas bo očaral na prvi pogled. Linija za nego obraza in telesa Olivia z izvlečki oljčnih listov, pomarančne vodice, oljčnega olja in drugih žlahtnih eteričnih olj in sestavin z eco, bio certificikatom.

Senteurs Du Sud krema za roke, linija iz arganovega olja

Zelo bogata z nenasičenimi maščobami in vitaminom E, ter arganovim oljem in izvlečkom medu, hrani in ščiti kožo rok, ter regenerira povrhnjico. Ohranja kožo mlado in mehko. Organsko pridelano olje z eco certifikatom v kombinaciji z limoninim oljem utrjuje in ščiti tudi nohte.

Argabaume® nuit Anti-rides, Nočna krema proti gubam, 30 ml

100% naravna nočna krema proti gubam ima mehko teksturo in vsebuje močne učinkovine proti gubam-arganovo olje in Omegaplancton. Učvrščevalno eterično olje rožnega lesa, geranije in ciprese, ravno tako delujejo proti staranju in obnovijo delovanje arganovega olja. Nanesite jo po uporabi nočnega seruma za učvrstitev kože. Ekološke in organske sestavine so potrjene s certifikatom Ecocert. Za zrelo kožo

Karite maslo za telo

Govorimo o inovativni obliki balzama. Maslo je sestavljeno iz karite masla (Shea butter), ki nam nudi neizčrpne učinkovine. Dobro navlaži in ustrezno namasti suho kožo. Ščiti jo pred vetrom, nizkimi temperaturami in UVB žarčenjem. Stimulira kožne celice, da kljubujejo procesom predčasnega staranja, obnavljajo procese v koži in jo tako delajo odpornejšo proti raznim draženjem. Za bogatenje balzamu dodamo čebelji vosek, ki ima številne zdravilne učinkovine. Vsebuje tudi avokadovo olje, sojino olje in olje grozdnih pešk. Dodana eterična olja dajejo balzamu aromaterapevtski učinek. Karite maslo v različnih vonjih: sivka-mango, oolong čaj, limonska trava, grška oliva, vanilija, aloe vera . .

Kako sodelujete v nagradni igri?

Vse, kar morate storiti je, da nam na naš e-naslov pošljete svoje osebne podatke (ime priimek, naslov, telefon, davčna številka in davčna izpostava) do vključno 23. decembra 2010.

Nagrajenka

Anita Vegič, Turnišče


Pogoji sodelovanja

  1. Nagradna igra traja do 23. decembra 2010, do 24.00 ure.
  2. Izžrebanca bomo objavili na naši spletni strani www.elle.si 24. decembra 2010.
  3. E-sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, celoten naslov bivališča, številko mobilnega telefona, davčno številko in davčno izpostavo), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

  • Vsako ime ali naslov gospodinjstva se šteje le enkrat, zato prosimo, da ne pošiljajte identičnih osebnih podatkov iz dodatnih e-naslovov. Sodelujoče, ki tega ne bodo upoštevali, bomo žal permanentno izključili iz nagradnih iger, saj je takšno sodelovanje nekorektno.
  • Zaposleni na Adria Media Ljubljana d.o.o. ter in njihovi ožji družinski člani ne smejo sodelovati v nagradni igri.
  • Najbolj brano