Znane slovenske vplivnice prisegajo na domačo športno opremo

Tudi vi lovite zadnji vlak za osvežitev svoje postave pred poletjem, a ob tem nimate ničesar za obleči? Preverite, na katera slovenska športna oblačila prisegajo znane slovenske vplivnice.

Znane slovenske vplivnice prisegajo na domačo športno opremo - Foto: Profimedia

Bliža se poletje, z njim pa vse več gole kože, ki težko skrije naše nepravilnosti. Medtem ko nas le še dober mesec loči pred ležanjem na plaži v svojih najljubših bikinkah, marsikatera že kar nekaj časa redno telovadi, da se bo v svoji koži počutila kar se da samozavestno. Ne glede na to, ali obiskujete fitnes, tečete ali vselej rade svoj prosti čas preživljate v udobju, za vse to je potrebna dobra in predvsem udobna športna oprema. Kljub temu da poznamo kar nekaj priznanih tujih podjetij s športnimi oblačili, se je ta trg počasi začel širiti tudi na slovenskih tleh. V zadnjih letih je bilo namreč ustanovljenih kar nekaj spletnih trgovin s športnimi pajkicami in drugimi izdelki, na katere prisega marsikatera znana Slovenka. 

SWY Brand

Blagovna znamka, ki jo je leta 2020 ustanovila Petra Parovel, sicer diplomirana kineziologinja, osebna trenerka, licencirana prehranska svetovalka in predvsem uspešna podjetnica, je v zadnjem letu vodilna v ponudbi športnih oblačil. Na spletni strani ponujajo vse od prehranskih dodatkov, športnih pripomočkov pa vse do ženskih ter nenazadnje moških športnih oblačil. Na njihovi spletni strani najdemo kar nekaj različnih modelov pajkic in športnih modrčkov, ki skupaj sestavljajo čudovite športne sete. Prednost SWY pajkic je predvsem v skrbno izbranem materialu, ki se telesu prilega kot druga koža in s tem poskrbi za izjemno lepo povdarjeno postavo. Poleg tega ponujajo kar nekaj pajkic za različne tipe postav - tudi za nosečke, ki vestno skrbijo za svoje zdravje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

Ena izmed znanih slovenskih vplivnic, ki med drugimi prisega na primorsko blagovno znamko SWY Brand, je Anja Širovnik, zmagovalka šova Sanjski Moški 2021.

SWY Brand, Matcha Meadow pajkice, 31,49 €

Bandasy 

Bandasy predstavlja blagovno znamko podjetja TvojTrener, ki velja za vodilni fitnes portal v Sloveniji. Na njem poleg spletne trgovine s priljubljenimi športnimi oblačili najdemo vse od mentorskih programov za bodoče trenerje pa do prehranskih svetovalcev. Ene izmed najbolj priljubljenih modelov Bandasy pajkic so model Stella, ki so zasnovane tako, da oprimejo telo in z značilnim všitkom poudarijo zadnjico. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bandasy (@bandasy_official)

Na njih prisega kar nekaj znanih slovenskih športnic, med drugimi tudi Nives Orešnik, ki v svoji omari drži kar nekaj različnih parov.

Bandasy, Essential Scrunch pajkice, 28,90 €

SIESTA Brand

SIESTA brand je blagovna znamka, ki je bila leta 2020 ustanovljena s poudarkom na udobju. Od ostalih športnih znamk se razlikuje po elastičnosti in izjemnem materialu, ki je primeren za vsakdanjo uporabo. SIESTA brand pajkice namreč vsebujejo materiale, ki so najboljši približek naravni organski svili, zaradi česar so predvsem udobna in vzdržljiva. Od ostalih priljubljenih blagovnih znamk se razlikujejo predvsem po bolj navihanem dizajnu, saj je v ponudbi širok spekter različnih barvnih kombinacij. Prednost tega je, da lahko z njimi popestrimo marsikateri "dnevni look", med drugim pa lahko izberemo tudi klasiko in oblečemo črne pajkice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Športna oblačila blagovne znamke SIESTA brand nosi tudi Indira Ekić, tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija in znana slovenska vplivnica.

Siesta Brand, pajkice Moonie, 24,99 €

Aeon Athletics

Podjetje, ki prav tako kot SWY Brand domuje na slovenski obali, je bilo ustanovljeno leta 2020 in ima do sedaj že kar število zvestih strank. Ponujajo predvsem ženska ter moška športna oblačila, kjer pa je veliko poudarka na minimalizmu. Njihovi športni kompleti vsebujejo le malo dodatkov, kot je na primer logo, s pomočjo katerega prepoznamo blagovno znamko. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aeon Athletics (@aeonathletics)

Leta 2021 je Aeon Athletics v sodelovanju z znano vplivnico Patricio Pangeršič, ki je vodilna v slovenski fitnes industriji, ustvaril tudi posebno športno kolekcijo. Ta temelji na umirjenih barvnih tonih in prefinjenih detajlih, ki z zasenčenimi linijami vizualno oblikujejo vsako postavo. Vprašanje je le, kdo ob takem kompletu nima motivacije za obisk vadbenega centra?

Aeon Athletics, Motion brezšivne pajkice, 40 €

Pripravila: Nika Plantan

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na romantične obleke, letošnjemu poletju bo vladala ta obleka, ki jo obožujejo vse ženske

Priporočamo tudi: S hojo do fit linije: Rutina 12-3-30 je postala viralna

Najbolj brano