Pozabite na romantične obleke, letošnjemu poletju bo vladala ta obleka, ki jo obožujejo vse ženske

Minimalistični trend, ki bo rešil vsak vaš vsakodnevni poletni videz.

Pozabite na romantične obleke, letošnjemu poletju bo vladala ta obleka, ki jo obožujejo vse ženske - Foto: Profimedia

Kako nositi preveliko srajco v skladu z modnimi trendi za poletje 2022

Dolgi robovi, rokavi, ki pokrivajo roke, in obsežni volumni: tu je vse v imenu lahkotnosti. To je skrivnost prevelike srajce, bistvenega kosa oblačila v trendih za pomlad in poletje 2022. Pravzaprav gre za stil, ki ga naredi tako elegantnega, da ustvari eleganten in hkrati lahkoten videz. Oddaljuje se od stroge estetike in postaja ključni del garderobe sodobne ženske.

Nosijo se kot jakna

Srednje težka tkanina za srajco znamke Fendi, ki je tu naredila evolucijski preskok in se nosi tako kot suknjič: pokrije modrček ali mini obleko in postane popoln dodatek.

Fendi pomlad in poletje 2022

Fendi pomlad in poletje 2022

Srajca postane obleka

Preprosto prevelika ali izjemno dolga srajca se pri Valentinu nosi kot obleka, Pierpaolo Piccioli pa jo kombinira z izjemno kratkimi kratkimi hlačami in gladiatorskimi sandali.

Tu je srajca prepojena z novimi, svetlimi in živahnimi barvami, ki poletnim oblačilom dajejo preobrat, medtem ko je bela barva okrašena z makrame detajli, ki ustvarjajo resnično prefinjen in nadvse ženstven prosojen učinek.

Valentino pomlad in poletje 2022

Valentino pomlad in poletje 2022

S hlačami

Peter Do eksperimentira z novimi kombinacijami, da bi opredelil minimalno estetiko, primerno za poletje 2022: srajce so izjemno lahke in zračne, s plisirano tkanino, ki se nepričakovano odpre korak za korakom. Oblikovalec bele srajce kombinira z ravnimi hlačami iz 90. let, prav tako v usnju, medtem ko voluminozen rokav drži na mestu zapestnica (to je modna ideja, ki jo je treba posnemati).

Peter Do pomlad in poletje 2022

Peter Do pomlad in poletje 2022

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Svetovljansko vzdušje v Monte Carlu: Chanelova kolekcija resort 2023 je navdihnjena z živahnim duhom Monaka in Chanelovo zgodovino ob Azurni obali

Priporočamo tudi: Kate Middleton za podelitev nagrade kraljice Elizabete II. za britansko oblikovanje izbrala elegantno pomladno obleko

Najbolj brano