Svetovljansko vzdušje v Monte Carlu: Chanelova kolekcija resort 2023 je navdihnjena z živahnim duhom Monaka in Chanelovo zgodovino ob Azurni obali

Modna revija je bila uprizorjena v Monte Carlu in je dokazala, da nikoli ne obstaja napačen čas, da oblečemo Chanel - tudi na plaži. Čudovito in igrivo kolekcijo si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/37

Profimedia

5-5-22... srečna številka Coco Chanel se je v tej sezoni podvojila. Čudovita kolekcija, predstavljena na plaži v Monte Carlu. Francoski športni videz, bomberji, ustvarjalni dodatki, majhne okrogle torbice - vse to so majhna prikupna čudesa presenetljive barvite kolekcije, predstavljene na plaži Monte-Carlo. Vse skupaj je milostno zavito v Chanelovo prefinjeno embalažo.

Kolekcija je zelo izvirna s svojim ustvarjalnim pogledom na elegantne športne videze, znane iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, ki jih je navdihnil arhiv Karla Lagerfelda, in njegovo znamenito potapljaško jakno. Rožnata in modra barva sta se končno vrnili v Chanel z novim pridihom Virginie Viard.

To je verjetno tisto, kar smo čakali... da bi dobili ta svež Chanelov veter in poletno srečo.

Chanelova zgodovina je prepredena s kraji navdiha, ki so prispevali k oblikovanju njegovega sloga, postavljanju njegovih kodeksov in spodbujanju njegovega ustvarjanja. Med temi simboličnimi navdihi ima Monte Carlo posebno mesto. Danes Virginie Viard s kolekcijo Cruise 2022/23 oživlja duh Riviere, prežet s svobodo in prefinjenostjo, kar pomeni idejo o modi, zasidrani v sodobnosti.

Prvi pogled na kolekcijo, ki jo navdihujeta kozmopolitski plažni življenjski slog Monaka in zgodovina Chanela ob Azurni obali, razkriva silhuete z obilico črno-belih kopalk, glamuroznih bleščic in kompletov iz brezhibnega kvačkanja.

Vivienne Rohner, Mariam de Vinzelle, Lyna Khoudri, HyunJi Shin in Blesnya Minher, ki se kopajo v svetlem sredozemskem soncu, utelešajo duh kolekcije v mozaiku brezskrbnih poletnih kolbinacij ob bazenu, na ladji, na plaži in v oblačilih za različne poletne športe. Vse to si na lastne oči oglejte v fotogaleriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Od Emily Ratajkowski do Katie Holmes: To je pomladni trend, ki ga ta hip obožujejo zvezdnice

Priporočamo tudi: Nevarnost hvaljenja izgube kilogramov: "Kim Kardashian si s svojo nevarno retoriko hujšanja ni zaslužila vstopnice za Met Gala"

Najbolj brano