Ti grdi pohodniški čevlji so najbolj priljubljen kos te sezone

Lotite se zimskega stila s temi škornji.

Ti grdi pohodniški čevlji so najbolj priljubljen kos te sezone - Foto: Profimedia

V zadnjih nekaj sezonah je niz oblikovalcev ponudil nove interpretacije robustnih pohodniških čevljev. In čeprav ne moremo zagotoviti, da bodo ti modni škornji najbolj praktična izbira, ko gre za resnično pohodništvo, pa dodajo ravno pravšnjo količino stila, ko jih nosimo kjerkoli drugje.

Ne glede na mestne odprave ali gorske poti, je robusten čevelj v porastu med elegantnimi zvezdniki že od leta 2017, z zgodnjimi oboževlaci, vključno z Zoë Kravitz, Tracee Ellis Ross in Emily Ratajkowski.

Pred kratkim je Kylie Jenner pozirala v paru vzdržljivih pohodniških čevljev znamke Chanel. Kylie je svoje čevlje obula kar v Calabasasu, s čimer dokazuje, da vam ni treba biti v snežnem vremenu ali v skalnatih razmerah, da bi tudi sami obuli tak par.

Ganni

Farfetch, cena: 363 evrov

Proenza SchoulerFarfetch, cena: 525 evrov

Tudi Bella Hadid nosi vsakdanje pohodniške čevlje, čeprav pohodniške poti ni na vidiku. Manekenka brez težav potrjuje, da so pohodniški čevlji lahko vaš vrhunski čevelj hladne zimske sezone.

1017 ALYX 9SM

Farfetch, cena: 405 evrov

 

Tommy Hilfiger

Farfetch, cena: 188 evorv

Ne glede na to, ali se pripravljate na smučarsko potovanje ali gorski vikend ali pa samo iščete nov zimski čevelj, vam te zagotovo nudijo največ udobja. O tem priča tudi Emily Ratajkowski.

Nanushka

Farfetch, cena: 370 evrov

Diemme

Farfetch, cena: 271 evrov

Fotografije: Profimedia, Farfetch

Preberite še: Zaljubili smo se v rdečo obleko Kate Middleton

Priporočamo tudi: Ta divja barva je letos najbolj priljubljena (+ kako jo nositi)

Najbolj brano