Bella Hadid s tem stajlingom močno prekršila modno zapoved

Bella Hadid je s tem stajlingom zagotovo burila domišljijo mimoidočih.

Bella Hadid s tem stajlingom močno prekršila modno zapoved - Foto: Profimedia

Belli Hadid hlače drsijo navzdol, vendar njej ni mar. V resnici se zdi, da se zelo zaveda, da njene kavbojke vedno bolj drsijo po mivki. Manekenka je v Miamiju nosila kavbojke, ki ji je dobesedno visel z bokov, držala pa jih je le vezalka, ki si jo je Bella zavezala okoli bokov.

Kavbojke pa so tudi razkrivale Belline kopalke. Manekenka je imela oblečen še zgornji del črnih kopalk, črno usnjeno torbico znamke Dior in par belih superg znamke Nike Air Force 1s, okoli glave pa si je ovila svileno bandano.

Bellino sprehajanje po Miamiju v zelo vidnem spodnjem delu bikinija je komaj presenetilo tiste, ki so navajeni na njen okus za modo. Sicer pa smo tak videz tangic že davno videli na modnih revijah znamk, kot so Jean Paul Gaultier, Gucci in Christian Dior.

Tangice se vračajo že zadnjih nekaj sezon. Hailey Bieber je letos na dogodku Met Gala nosila svetlo roza tangice. Med moškimi kolekcijami za pomlad 2020 Je Heron Preston predstavil moške tangice. Tudi Versace je na modno pisto poslal bleščeče tangice, ki jih je nosila prav Bella.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Kardashian tokrat izbrala najbolj konservativen videz doslej

Priporočamo tudi: To je potisk, na katerega trenutno prisegajo zvezdnice

Najbolj brano