To so najbolje prodajane kavbojke iz Zare, želeli jih boste tudi vi

Visok pas, strgane in z uporniškim pridihom.

To so najbolje prodajane kavbojke iz Zare, želeli jih boste tudi vi - Foto: Profimedia

Ali lahko par raztrganih kavbojk Zara vodi pogovor, ko gre za modne trende spomladi 2021? Da, še posebej, če so zadevne kavbojke tema tega trenutka na Instagramu. Takoj smo odprli mobilno aplikacijo španskega modnega giganta za kavbojke pomladi 2021 mode in nismo našli nič drugega kot edine kavbojke, ki jih bomo nosili v naslednji sezoni.

Vendar pa je dobrodošlo, da bi jih nosili že zdaj: seveda niso med prvih 10 znižanih kavbojk, ki jih je mogoče kupiti v spletni trgovini Zara, vendar je naložba vseeno zelo izvedljiva (in proračunsko dosegljiva!). To so kavbojke Zara za 29, 95 evrov, ki so na voljo od velikosti 32 do velikosti 44, v dveh modrih odtenkih (svetla ali temna).

Najbolj zaželene kavbojke Zara so dejansko del linije Care for fiber in so denim hlače iz 100% organskega bombaža.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rikke krefting (@rikkekrefting)

Glede tega, kako nositi raztrgane kavbojke, je odgovor preprostejši kot kdaj koli prej. Raztrganine na kolenih naredijo te hlače resnične predstavnice stila grunge: glede na pomlad 2021 jih boste oplemenitili, če jih nosite z usnjeno jakno in preprosto belo majico. Prosimo, upoštevajte, da gre za kavbojke z visokim pasom: to pomeni, da se boste v naslednji sezoni lahko igrali tudi s krajšimi topi. Nekoliko zvončasto krojen kroj vabi, da jih preizkusite tudi z gležnjarji z visoko peto in supergami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ne boste verjeli, kdo je novi fant Kourtney Kardashian. Tu je vse, kar vemo o parčku

Priporočamo tudi: Zaljubili smo se v stajling Jennifer Lopez! Še nikoli ni bila videti večja diva
 
 
 
 

Najbolj brano