Tako pri vsaki starosti kombinirati hlače z visokim pasom

S starostjo se poleg osebnih modnih preferenc spreminja tudi cona udobja, znotraj katerega kreiramo osebni slog.

Tako pri vsaki starosti kombinirati hlače z visokim pasom - Foto: Profimedia

Hlače z visokim pasom že leta kraljujejo v naših omarah, ne glede na kroj in material pa slovijo po udobju in optičnem podaljšanju naših nog. Kljub njihovi priljubljenosti pa mnoge izmed nas še vedno motijo neprijetne gube pri trebuhu in občasno neprivlačen kroj hlač z visokim pasom - te težave, ne glede na starost, najlažje rešimo s pravilnim izborom ujemajočih kosov, glede na priložnost, slog in material izbranih hlač.

Izbrali smo šest stajlingov s hlačami z visokim pasom, ki brezkompromisno poudarjajo prednosti priljubljenega modnega kosa in ohranjajo modno eleganco.

1. Ujemajoča poslovna obleka

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M O D U S (@__modus)

Hlače z visokim pasom in ujemajočim suknjičem lahko sledijo "oversize" trendu, k tej kombinaciji pa lahko pristopimo tudi na bolj klasičen, oprijet in zakrit način. Kombiniramo jih lahko z oprijetim topom z višjim ali nižjim ovratnikom in se tako prilagodimo ujemajočima suknjiču in hlačam, ki sta v ospredju stajlinga.

2. Kombinacija oprijetega topa in širšega kroja hlač

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

V kontrast ohlapnejšim hlačam z visokim pasom kombiniramo oprijet top, tako pa ohranimo sproščenost spodnjega dela in začrtamo obliko postave s premišljeno izbranim zgornjim delom. Ne glede na izbrano barvno kombinacijo, takšen stajling v kombinaciji s supergami predstavlja popoln stajling za dnevne opravke, zamenjava s peto pa isti stajling popelje na večerno druženje s prijateljicami. 

3. Capri hlače z visokim pasom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Leonie Hanne s skrajšano, capri različico teksturiranih hlač z visokim pasom predstavlja popolen stajling za poletne večere in prehodno obdobje v jesen. Chic, trendovsko in sproščeno.

 

4. Kavbojke in suknjič

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Pri elegantnem kombiniranju džins hlač z visokim pasom s suknjičem, je najpomembnejša premišljena izbira topa, ki naj bo oprijet ali rahlo strukturiran, vsekakor pa ne predolg ali preveč ohlapen. Modna blogerka Reina Jaz, z izbiro trendovske bele srajce s poudarjenim ovratnikom v kombinaciji z daljšim suknjičem in enostavnimi čevlji s peto, prikaže popoln način urejenga in klasičnega stajlinga s hlačami z visokim pasom, ki ustreza trenutnim trendom.

5. Plisirane hlače

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Med hojo ali sedenjem takšne hlače spominjajo na plisirano krilo. Priljubljena blogerka Grece Gnanem, jih je elegantno kombinirala s satenastim topom v ujemajoči barvi in s tem predstavila moden poletni stajling, uporabnost takšnih hlač z visokim pasom pa seže dlje od vročih mesecev - v kombinaciji s srajco, bluzo in krajšo jakno so nepogrešljiv kos v prehodni garderobi.

6. Hlače z visokim pasom in zatlačen top

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Kaci (@selmakacisebbagh)

Takšen stajling poustvarimo s kombiniranjem izbranih hlač z visokim pasom in topom, ki je nekoliko daljši in ohlapnejši ter zatlačen. Izbran model hlač omogoča, da kljub kombiniranju bolj sproščenega zgornjega dela poudarimo obliko postave s poudarjenim pasom, hkrati pa optično podaljšamo noge. Pri izbiri hlač je dobro biti pozoren na višino pasa, ki se naj prilega v višini popka.

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Katarina Čas prisega na ta čudovit poletni kos

Priporočamo tudi: 3 preprosti in učinkoviti triki za raven trebuh

Najbolj brano