Spletni butiki

Moda že dolgo ni več domena veleblagovnic in trgovinic v starem mestnem jedru. Kje pa, zdaj se najprestižnejše blagovne znamke kupuje na elektronski način.

Spletni butiki - Foto: Fotografija Shutterstock

S klikom miške se preselite v virtualne prodajalne, ki vsaka s svojim izborom oblikovalskih imen vabi, da jo obiščete. Poiskali smo nekaj naslovov takih spletnih trgovin, kjer si lahko date duška. Na koncu lahko naročilo še vedno prekličete, če ste le dovolj pazljivi s prsti.

Milk Boutique

Bari Milken in Marni Flans, lastnika Milk Boutique, iščeta inspiracijo v literaturi, jazz glasbi in jet-set življenjskem slogu. Nabor: moda, darila, lepotni izdelki, otroške reči in celo moška oblačila.

Shopatmilk.com

OAK

Čeprav imajo tri butike v New Yorku, so se OAK odločili še za on-line prodajalno. Med ponudbo najdemo: Acne Jeans, Alexander Herchcovich, Filippa K, Helmut Lang, Chalayan, Threeasfour In Vena Cava.

Oaknyc.com

Chick Downtown

Lastnica butika v Pitsburghu, Amy Reed je razširila svojo ponudbo še na splet. Širok izbor, od M Misssoni do See By Chloé, zagotavlja vrhunske nakupe.

Chickdowntown.com

Bittersweets NY

Oblikovalka in lastnica Bittersweets, Robin Adams, v svojem nakitu združuje grobo s prefinjenim. Če bi radi podarili nakit s prav posebnim karakterejem, je to prodajalna za vas.

Bittersweetsny.com

La Garćonne

Spletna stran, ki izleda kot Bauhaus razglednica, je edinstveno nakupovalno mesto za vse 'indie' nakupovalke.

Lagarconne.com

Loopy Mango

Ročno vezene majice, vintidž torbe Dior in indie nakit so značilnosti on-line butika Loopy Mango. Sproti vam sporočajo, koliko kosov je še na voljo. Super, ne?

Loopymango.com

Tobi

Za lastnici, Corino Nurimba in Catherine Chow, niso najbolj pomembna oblikovalska imena, ki jih prodajata v svojem spletnem butiku, amapak odnos s kupci. »Naši izkušeni stilisti niso tu, da bi povečevali prodajo, amapk, da bi vam res pomagali pri pravi izbiri.«

Tobi.com

Enokiworld

Raj za ljubitelje vintidž oblikovalskih kosov, kjer najdete celo prečudovito večerno obleko iz 1930. Oblecite se kot prava filmska diva.

Enokiworld.com

Najbolj brano