Še vedno nosite modrčke? Odslej jih nosimo samo tako

Nič ni lepšega kot čudovit kos perila, modrček, ki nežno, a hkrati igrivo kuka izpod našega kostima. Ne veste, o čem govorimo? Oglejte si ta novi trend...

Še vedno nosite modrčke? Odslej jih nosimo samo tako - Foto: Profimedia

Zdaj, ko se svet spet odpira, se tudi telesa razkrivajo. Vidno perilo, ki je vseprisotno na modnih revijah pomlad in poletje 2022, je nov trik, s katerim lahko zasukate še tako vsakdanji stajling. Tradicionalni ženski kostim, osrednji del vsake elegantne garderobe, ni izjema od tega pravila in se zdaj nosi odprt čez modrček. Si drznete poskusiti?

Ne spreglejte: 

Te igrive, ljubke in hkrati seksi detajle pa v svoji novi kolekciji, sestavljeni iz enobarvnih videzov, ki dajejo ponos najbolj seksi oblačilu ponujajo mnoge modne znamke. In vsekakor ne moremo mimo elegance, ki nam jo ponuja Fendi. 

Fendi, pomlad in poletje 2022

Fendi, pomlad in poletje 2022

Zdaj nam je že jasno, letos pozabljamo na določene vrednote in igramo na drzno karto. Ni vam več potrebno skrbeti, da kostime nosite v modnih barvah ali nevtralnih tonih, kot sta črno-bela, zdaj vse stavimo na modrček. Modrček je nov zgornji del in je zdaj v središču pozornosti, kot je v primeru Fendi, ki se poigrava s teksturami, od kvačkanja do satena, vedno iz iste kromatske palete. Tudi Missoni se je odločil za podobno poigravanje z detajli in pod opečnato oranžen kostim nadel droben, minimalističen modrček, ki zagotovo ne ostane neopažen.

Missoni, pomlad in poletje 2022

Lanvin, pomlad in poletje 2022

Nekatere hiše so se odločile narediti kombinacijo nekoliko bolj prefinjeno, idealno za praznovanja ob koncu leta. To je predlog, ki ga najdemo na primer pri Dolce & Gabbana, s črno čipko in kovinskimi detajli. Kar se tiče bele obleke, jo lahko popestrimo z modrčkom z bleščicami, kot je pri LaQuan Smith, ali z nežno nakvačkanim modrčkom kot to naredi modna znamka Etro.

Dolce & Gabbana, pomlad in poletje 2022

Dolce & Gabbana, pomlad in poletje 2022

LaQuan Smith, pomlad in poletje 2022

Etro, pomlad in poletje 2022

Etro, pomlad in poletje 2022

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na volnene plašče, zvezdnice ta hip prisegajo na ta trend

Preberite tudi: Pozabite na mini jopice, to zimo jih je zamenjal ta model

Najbolj brano