Pozabite na mini jopice, to zimo jih je zamenjal ta model

Ste tudi vi naveličani mini, kratkih jopic, ki več odkrijejo, kot pokrijejo? Potem ste končno dočakali trend udobnih jopic, ki so kot nalašč za vas. 

Pozabite na mini jopice, to zimo jih je zamenjal ta model - Foto: Instagram

Se še spominjate Sloppy Sues, takratne šolarke, ki si je v želji po mehkih oblačilih, ki (več ne poudarjajo) svojih oblin, iz garderobe študentk Ivy League izposodila najbolj udoben kos, in sicer daljšo pleteno jopico. Danes so jopice ponovno potrdile svojo prisotnost na modnih pistah in med modnimi ljubiteljicami, ter postale ene izmed vodilnih trendov jeseni in zime 2021 2022. Jopice pozdravljajo udobje in šik videz, zagovarjajo ženske obline in jim nazdravljajo, ter narekujejo, da svojih oblin ne rabimo "stiskati" in povijati, da si zagotovimo seksi, eleganten videz. Njihovo načelo je, da se nam ni treba podrediti estetskemu stereotipu, ki poudarja vse o ženskem telesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Biagiotti (@laurabiagiottiofficial)

Ne spreglejte: 

Tokrat Salvatore Ferragmo pozdravlja mehke vijugaste linije, ki se kar stopijo v tej travnati zeleni barvi, ki se okusno združuje v kontrastu z vijolično. Enobarvne kose ponuja modna hišo Laura Biagiotti, ki nas navdušuje s svojo nežno roza jopico in če ste ljubitelj vsega nežnega se boste zagotovo zaljubili v belo, snežno jopico, ki je del kolekcije Erdem jesen in zima, in pravi sinonim za dragocenost s kristalnimi gumbi. Celine nas pozdravlja z udobno sivo jopico, ki na prvi pogled izgleda idealna za zimske dni in nikar ne pozabimo na kolekcijo, ki jo tokrat predstavlja Prada, gre za elegantno, daljšo jopico, ki narekuje svetovljanski šik slog. 

Oglejte si najbolj modne jopice te zime. 

1. 

Salvatore Ferragamo, jesen in zima 2021/2022

2.

Prada, jesen in zima 2021/2022

3.

Laura Biagiotti, jesen in zima 2021/2022

4.

Erdem, jesen in zima 2021/2022

5.

Celine, jesen in zima 2021/2022

6. 

Brunello Cucinelli, jesen in zima 2021/2022

7. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Miu Miu, jesen in zima 2021/2022

Fotografije: Instagram/aninebing 

Preberite še: Kako ublažiti gube okoli ustnic: Strokovnjaki svetujejo teh 6 metod za nasmeh, ki ne izda vaših let

Preberite tudi: Pozabite na vidne tangice, to je še bolj drzen trend tega leta

Najbolj brano