Pozabite na črtaste puloverje, to so najbolj trendne pletenine te zime

Praznični čas je pred vrati. Naj ne bodo okrašene le vaše novoletne jelke, obleščičite se tudi sami...

Pozabite na črtaste puloverje, to so najbolj trendne pletenine te zime - Foto: Instagram

Prišli smo v obdobje, ko sonce zaide že okoli 17h, že zdavnaj se je zgodil prehod iz ledene na vročo kavo in bliža se najlepši čas v letu. Veste o čem govorimo? Zdaj je čas, da odprete svojo garderobno omaro, ponovno pregledate svoja zimska oblačila in najpomembneje, omaro napolnite z občutkom igrivosti in blišča. Da si polepšamo dan (tudi ko sonce zaide že zaključkom delovnega dne), je čas, da se seznanimo z obveznostjo te sezone: okrašenim puloverjem.

Pogosto se nam zdi, da so vsi tisti prelepi kosi oblačil, ki jih občudujemo na modnih revijah preveč za naš vsakdan. A prefinjeno okrašen pulover je nekaj, kar je všeč vsem nam. Je prijeten, udoben in pritegne pogled. Trend okrašene pletenine se je večkrat pojavil pri Balmain in Brunello Cucinelli, ki sta pletenino ovila v sijaj, Paco Rabanne in Valentino sta se odločila za vpadljive okrasne kamne ter Vivetta in Self-Portrait, ki je svojo nišo našel v dodatku ekstravagantnih gumbov. Torej, ne glede na stopnjo subtilnosti, ki jo želite, prava mera okrašenosti obstaja tudi za vas.

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Okrašena pletenina je trend, ki ga znova podpirajo modne hiše, spodaj pa si oglejte nekaj najbolj bleščečih in sijočih zimskih puloverjev. Privoščite si malce blišča v vsakdanjem življenju. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N21 (@numeroventuno)

Prefinjen nanos okrasnih kamnov na pletenine je vstop v svet mode oblačil z visokim sijajem. Takšen stil pletenine je primeren za vse tiste, ki si sicer želite malce subtilnega sijaja in prefinjenega videza, nikakor pa se ne želite v blišču dobesedno izgubiti. Profesionalni nasvet: izberite temno nevtralen ali utišan odtenek (pomislite na ledeno modro ali žajbelj), ki bo služil kot osnova, da bo videz nežen in šik.

Paco Rabanne, cena: 503,11 €

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

To sezono so oblikovalci pletenini pripisali pridih glamurja, tako da so v tkanje puloverja vključili dodatke z visokim sijajem, kot so srebrne bleščice, ki vabijo poglede. Povežite ga s svojim dnevnim denimom ali pa ga povzdignite z usnjenim krilom in škornji do kolen za hladen, a prijeten večerni videz.

Moncler Genius, cena: 700,00 €

Balmain, cena: 1.490,00 €

Snobby, cena: 291,00 €

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Kane (@christopherkane)

Popoln sijaj ni ravno najbolj vaš stil?  Brez skrbi – uporabite bleščeče detajle, s katerimi boste dosegli tisti drobec prefinjenosti in elegance. Naj bo minimalen z obrobo iz okrasnih kamnov okoli ovratnika ali pa se odločite za trend s svetlečimi resicami, ki drzno poudarijo klasični pulover. Ne glede na to kakšne so vaše preference, izbire je ogromno in obstajajo različice, ki bodo nedvomno ustrezale vašemu osebnemu slogu.

Christopher Kane, cena: 1.095,00 €

Area, cena: 1.010,31 €

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Rich (@alessandrarich)

Če ste pripravljeni, da svojo igro puloverjev resnično dvignete na višjo raven in zablestite, potem je tukaj ideja za vas. V tej sezoni je možnosti igranja in domišlije ogromno, na voljo so vam pletenine z razpršenimi okrasnimi kamni in bleščicami ter premišljeno postavljen sijaj. Pri oblikovanju pustite, da vaš pulover spregovori, tako da ga povežete s preprostim spodnjim delom in dopolnite sijaj z vpadljivim uhanom.

Alessandra Rich, cena: 647,00 €

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)

Jopice so spet priljubljena izbira modnih navdušenk in zvezdnic, kot sta Katie Holmes in Bella Hadid. Vendar jopice niso več navadne jopice, zdaj so opremljene z glamurozno nadgradnjo, in sicer z gumbi z visokim sijajem. 

Ganni, cena: 370,00 €

Self Portrait, cena: 247,00 €

Fotografije: Instagram/@tamara

Preberite še: Katie Holmes nosila popoln plašč te sezone. In ni črn!
Preberite tudi: Blake Lively je našla popolne zimske gležnjarje (+ kje kupiti)

Najbolj brano