Roza je barva leta: Poiščite navdih, kako jo nositi, na modnih pistah za pomlad in poletje

Če je roza tudi vaša najljubša barva, je leto 2022 kot nalašč za vas. Odenite se v to toplo, očem prijazno barvo, od glave do pet. 

Roza je barva leta: Poiščite navdih, kako jo nositi, na modnih pistah za pomlad in poletje - Foto: Profimedia

Skoraj ni modne revije, kjer te čudovite barve ne bi opazili, zato lahko z lahkoto in največjo vnemo trdimo, da je roza barva eden od velikih protagonistov letošnje barvne palete. Modni trendi leta 2022 so namreč že ugotovili, da bomo tokrat odeti v roza, v vseh njenih odtenkih, še veliko nadaljnjih mesecev. Tako pa smo za vas poiskali 6 čudovitih barvnih kombinacij, ki so ob ogledu najnovejših modnih revij najbolj priljubljene. Najdete jih spodaj, skupaj s fotografijami, ki so nas najbolj navdihnile, in koristnimi nasveti, kako lahko tudi sami kombinirate to trendno barvo. Končno smo dočakali leto 2022, ko nas bodo božali vsi ti roza odtenki.

Ne spreglejte: 

Versace in Tom Ford sta roza odtenek združila z bleščicami, Balmain je svoje roza kreacije opremil s prepoznavnim logotipom, Chanel in Balenciaga sta se odela v celoten roza videz, Bottega Veneta je kombiniral roza z rdečo, Tom Ford in Armani sta svoje drzne roza kreacije spojila z modro barvo ... to pomlad za ta 'barbie' odtenek torej ni omejitev.

1. Drzno in rdeče, dekliško, a zelo prefinjeno

Ustvarjanje dvobarvnega videza s tema dvema odtenkoma ni enostavno. Ker že rdeča pritegne veliko pozornosti, jo je bolje povezati z nežno roza. Nasvet, ukraden iz Bottega Veneta in Burberryja? Izberite močnejšo barvo – v tem primeru rdečo – za hlače in mehkejšo za pulover ali plašč.

Bottega Veneta, kolekcija pomlad in poletje 2022

Burberry, kolekcija pomlad in poletje 2022

2. Rožnata in zelena, čakajoč na pomlad

Smaragdno zelena in roza dobro delujeta skupaj: če se ne bojite te drzne barvne kombinacije, se pustite navdušiti. Izberite zeleno obleko in si čez rame lahkotno ogrnite nežno roza jopico.

Brandon Maxwell, kolekcija pomlad in poletje 2022

Bora Aksu, kolekcija pomlad in poletje 2022

Bora Aksu, kolekcija pomlad in poletje 2022

3. Udarno roza

Versace tokrat pompozno predstavlja svojo pomladno kolekcijo, ki se kopa v roza odtenkih. Navdušite se nad kreacijami, ki se čudovito ujemajo tudi z oranžnimi odtenki. 

Versace, kolekcija pomad in poletje 2022

Versace, kolekcija pomad in poletje 2022

4. Roza in modra, nov šik par

Tukaj govorimo o zelo svetli fuksiji, predlagani za dve zelo ženstveni obleki, popolni za dnevni videz. Bodite kot Tom Ford in bermudsko obleko kombinirajte s klasično modro srajco, ki jo prefinjeno zavežite v pasu. Ali pa se zgledujte po Armaniju in dodajte nekaj detajlov v barvi morja.

Tom Ford, kolekcija pomlad in poletje 2022

Armani, kolekcija pomlad in poletje 2022

5. Roza tvid kombinacija

S tipično poletno privlačnostjo ta kombinacija ostaja ena naših najljubših. Chanel tokrat navdušuje s to idilično roza obleko iz tvida, ki se ji ne moremo upreti. 

Chanel Haute Couture, kolekcija pomlad in poletje 2022

Chanel Haute Couture, kolekcija pomlad in poletje 2022

6. Roza logotip

Balmain se ponaša s svojim logotipom, ki ga je spretno spojil z roza odtenki svojih kreacij. 

Balmain, kolekcija pomlad in poletje 2022

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlène se je vrnila na družabna omrežja: Iz zdravstvene ustanove objavila pomenljiv video

Preberite tudi: Kako to sezono najbolj modno nositi klasično belo srajco, kot je niste še nikoli

Najbolj brano