Pozabite na zimske škornje, ti kontroverzni čevlji jih bodo kmalu zamenjali

Bodo nizki UGG čevlji odslej prva izbira zimske obutve?

Pozabite na zimske škornje, ti kontroverzni čevlji jih bodo kmalu zamenjali - Foto: Profimedia

V slogu vračanja Y2K estetike se v omare modnih deklet vračajo tudi čevlji, ki delijo mnenja modnih oboževalec. Čevlji znamke UGG, podloženi z volno, so najpogosteje prepoznani po značilni udobni obliki, vrh svoje priljubljenosti pa so dosegli v začetku stoletja. Tokrat priljubljene UGGice prihajajo v novi, nižji različici.

Preberite tudi: Tako bomo to zimo nosili usnjeno jakno (+ kje kupiti)

Čevlje UGG je avstralski ustanovitelj razvil v osemdesetih letih z željo po iznajdbi povsem unikatnega modnega kosa. Priljubljenost v modnem svetu so pridobili predvsem zaradi vprašljivega, t.i. "ugly pretty" videza. Slovijo po neprimerljivem udobju, toploti in kakovosti, zaradi enostavnega kombiniranja pa so popolna izbira za dnevne stajlinge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Namesto UGG čevljev v klasični dolžini bomo tokrat posegli po nižjih, ki segajo do gležnja. Takšni poleg že videnih modnih kombinacij omogočajo kombiniranje s trendovskimi daljšimi in širokimi hlačami, hkrati pa poskrbijo za udobje. 

Nizki UGG čevlji so le eden izmed znakov vrtnitve te bizarne obutve. Znamka je na londonskem tednu mode sodelovala z britansko oblikovalko Molly Goddard, ki je ikonično obliko v svojem slogu spremenila v UGG natikače s platformu. Vrnitvi UGGic sledi tudi ameriška znamka Telfar, ki predstavlja dobro sprejeto kolekcijo torbic, obutve in oblačil. Udobnih čevljev od sedaj torej ne bomo povezovali le z drznimi stajlingi Paris Hilton, temveč jih bomo v svojo omaro sprejeli kot vsestranski kos obutve v hladnejših mesecih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Kje kupiti?

UGG, cena: 139 evrov

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Drage dame, to se ne spodobi: kaj lahko in česa ne, ko enkrat dopolnimo 35 let
 

Priporočamo tudi: Pozabite na črtaste puloverje, to so najbolj trendne pletenine te zime

Najbolj brano