Pozabite na obroče za lase, ta modni dodatek jih bo letos nadomestil

Namesto obročev za lase bomo letos nosili ta igriv modni dodatek, ki smo ga oboževali v najstniških letih.

Pozabite na obroče za lase, ta modni dodatek jih bo letos nadomestil - Foto: Profimedia

Obroči za lase nedvomno sodijo med najbolj priljubljene modne dodatke za lase. Letos, se jim bodo pridružile še mašne, ki pa ne bodo takšne, kot smo jih nosili pred leti.

Tudi ta igriv modni dodatek se bo združil z oversized trendom. Namesto manjših mašnic, ki smo jih pred leti nosili na sponkah za lase bodo v ospredju večje, ki jih dodamo spetim lasem. Priljubljene bodo predvsem mašne, ki si jih iz navadnega traku izdelamo sami. Takšne bomo nosili z napol spetimi lasmi.

Preberite tudi: Vrača se ta priljubljen trend iz 80-ih! Napoveduje Hailey Bieber

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Preberite tudi: Pozabite na maksi krila, ta kontroverzni model jih bo letos zamenjal

Na vrnitev mašnic je med drugim vplivala nova sezona serije Opravljivka. Dekleta v seriji slovijo po izbranem preppy modnem slogu v katerega redno vključujejo mašne. Igriv modni dodatek je tudi nadaljevanje trenda napihnjenih obročev za lase - tako kot obroč tudi mašna deluje kot unikatna popestritev celotnega videza, ponuja pa več možnosti za dodatek osebne note in igrivosti. Mašne so prav tako nostalgičen modni dodatek, ki v našo garderobo prikliče retro glamur.

Mašne v svoje stajlinge že vključujejo svetovne zvezdnice. Igralka Anya Taylor-Joy je strukturirano mašno nosila na rdeči preprogi, poleg nje pa trend obožujeta tudi Ariana Grande in Sydney Sweeney.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Če vam ni všeč trend širokih hlač z nizkim pasom, boste oboževali elegantne hlače, ki jih je nosila Angelina Jolie

Priporočamo tudi: Tudi Sarah Jessica Parker je kombinirala ta dva kosa, ki ne sodita skupaj

Najbolj brano