Poslovite se od superg, to so še bolj udobni zimski čevlji za vsak dan

Vse ljubiteljice čevljev, pozor, prihaja nov trend in zagotavljamo vam, da se mu ne boste mogle upreti. Spoznajte se s temi šik, udobnimi, toplimi oblački in bodite v trendu. 

Poslovite se od superg, to so še bolj udobni zimski čevlji za vsak dan - Foto: Instagram

Čevlji, ženski najljubši modni dodatek. Zadnji dve leti do njih zagotovo nista bili najbolj prijazni in uvidevni. Ta sicer ikoničen in nadvse ljub modni dodatek je za nekaj časa romal v pozabo in copati so postali naš novi najboljši prijatelj. Potem ko smo mnogi izkusili skoraj sedeč, domač način življenja, so čevlji, ki niso bili udobni, nedotaknjeni ostali v naših garderobnih omarah. Zakaj bi hodili naokoli ali čutili kakršno koli bolečino v stopalih, ko dneve preživljamo v domačem pisarniškem stolu, ko pa že se priključimo na sestanek pa naše obutve zagotovo nihče ne vidi. Čevlji so doživeli evolucijo in preživeli so le najmočnejši, tisti najbolj praktični in udobni. Zato pa je tukaj nov trend, ki malce spominja na puhast, udoben oblaček. 

Ne spreglejte:

Ne, ne govorimo o supergah, niti o navadnih, a udobnih natikačih, tokrat imamo v mislih nekaj povsem drugega. Oblikovalci so se z vsem srcem lotili dizajna tega popolnega čevlja in se trudili s plišastimi in elegantnimi videzi, ki obkrožajo stopala, podobno kot spalna vreča. Resnično. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Se tudi vam zdi izraz "spalna vreča" kar primeren za te ljubke čevlje? Kaj bi lahko bilo boljšega kot preživeti dan z nogami v prešitem zatočišču? A ne gre samo za dodatno udobje, gre tudi za slog.  Morda se vam zdi, da bi vaša noga v teh čevljih izgledala okorno, ali da bi celo pokvarili vaš stajling, precej daleč od resnice. Gre za resnično tako ikoničen čevelj, ki bi vaš stajling lahko samo dodobra oplemenitil, vi pa bi v njih izgledali resnično kul. 

Zagotovo ste že uzrli te prečudovite udobne čevlje modne znamke Louis Vuitton in če ne, je danes pravi čas, da se spoznate. Svoj eleganten izbor ponujajo tudi Miu Miu, Prada ter vsem dobro poznani čevelj Moon Boot. In dejstvo je, da je trend nenadoma postal nesporen. Brez odlašanja tudi vi pozdravite čevelj, v katerem bo vaša noga počivala udobno kot v spalni vreči. Vstopite v svet najbolj udobnih čevljev letošnje zime in uživajte. Mi že imamo svojega favorita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Hahnbück (@lisahahnbueck)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DailyLV (@daily.lv)

1.

Louis Vuitton, cena: 850 evrov

2. 

Isabel Marant, cena: 308,00 €

3. 

Rag & Bone, cena: 112,00 €

4. 

Prada, cena: 920,00 €

5. 

Miu Miu, cena: 880,00 €

6. 

Isabel Marant, cena: 343,00 €

7. 

Moon Boot, cena: 155,00 €

8. 

Prada, cena: 990,00 €

9.

Prada, cena: 850,00 €

10. 

Brunello Cucinelli, cena: 225,00 €

Fotografije: Instagram/@vikyandthekid

Preberite še: Poslovite se od kavbojk, tukaj je najbolj nepričakovan trend zimskih dolgih hlač

Preberite tudi: Cindy Crawford z novo mladostno pričesko videti vsaj 10 let mlajša

Najbolj brano