Zvezdnice dokazujejo, da so zimski škornji v tej barvi večni

Medtem ko so bili beli škornji do kolen priljubljeni že zadnjih nekaj let, so v letu 2021 doživeli preporod. Ste tudi ve že podlegle temu priljubljenemu trendu?

Zvezdnice dokazujejo, da so zimski škornji v tej barvi večni - Foto: Profimedia

Če ste tudi ve ene izmed teh, ki se sprašujejo, ali so beli škornji še moderni, je odgovor brez dvoma pritrdilen. Trendu belih škornjev so podlegle mnoge modne navdušenke in vplivnice, ki pa se pri izbiri stila niso držale nazaj. Niso izbirale le visokih škornjev go-go sloga iz 60. let, ampak vse od nižjih gležnjarjev, kavbojskih škornjev, škornjev čez kolena pa do modela "stiletto". Če torej še nimate svojega belega para škornjev, je skrajni čas, da jih dodate v svojo zbirko, saj bodo poživeli vsak vaš stajling.

Nova svetla eleganca

Kljub temu da beli škornji morda ne izgledajo tako elegantni kot vaši tipični črni, vašemu videzu dodajo predvsem svež, čist in svetel pridih. Popolni so za minimalistične videze, pri katerih ne želimo izpasti popolnoma preproste. S povezanimi elementi, kot je bel plašč, ali pa le bela torbica, celotnemu stajlingu dodajo neko posebnost in poskrbijo, da smo opažene.

Nepogrešljiva univerzalnost

Prednost belih škornjev je, da jih lahko nosimo ne glede na letni čas in ne glede na priložnost. Kombinirani na široke kavbojke, oprijeto obleko ali le na oversized suknjič bodo vedno predstavljali nepričakovano in drzno odločitev, s pomočjo katere se boste odmaknile od klasike.

Posebno pazljivost pri nošenju teh škornjev je potrebno nameniti le med deževnimi dnevi, saj je bela barva brez dvoma nekoliko bolj občutljiva in potrebna vzdrževanja. 

Trendu podlegle tudi zvezdnice

Na trend belih škornjev že nekaj let prisegajo tudi znane zvezdnice, ko želijo z njimi ob različnih priložnostih popestriti svoj stil. Victoria Beckham je škornje uporabila kot element, ki je razbil njen monoton črni stajling in mu dodal neko posebnost.

Jennifer Lopez pa si je za večerni pogovorni šov zamislila nekoliko bolj prefinjeno in elegantno izbiro.

Poglejte si še, kako bele škornje nosijo tudi vplivnice z Instagrama:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meng Mao (@mm_mengmao)

Pripravila: Nika Plantan

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so zimski čevlji, ki vsak stajling dvignejo na višjo raven

Preberite tudi: Pozimi se nikar ne odpovejte belim hlačam, poglejte, kako jih nositi

Najbolj brano