Poglejte novo zimsko kolekcijo škornjev UGG

Sploh potrebujemo še kakšne druge škronje?

Poglejte novo zimsko kolekcijo škornjev UGG - Foto: Ugg

Zagotovo ste že vsi slišali za UGG®, ki je danes po vsem svetu poznana kot blagovna znamka, ki zaznamuje življenjski slog in ima v ponudbi legendarni škorenj Classic. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kakovosti in obrtništva.

Čevlji UGG že mnoga leta osvajajo srca zvezdnic, pa tudi deklet z ulic. Poleg tega, da vam bo v njih celo zimo izjemno toplo, se boste v njih počutili kot da stopate po preprogi domače dnevne sobe. 

UGG® predstavlja novo kampanjo #UGGLIFE za jesen/zimo 2019. 

Južnokalifornijska znamka UGG®predstavljanovo kampanjo#UGGLIFEza jesen/zimo 2019. V globalni kampanji, ki izpostavlja vezi ter duha, ki združuje družine, najdemo pare različnih generacij, ki podpirajo, izzivajo in navdihujejo drug drugega kot posameznika.

“Svet je postal kompliciran in težaven. Vsi potrebujemo ljubezen in podporo družine. Najsi bo to družina, v katero se rodimo ali takšna, ki si jo ustvarimo sami, le-ta nam pomaga pri naši rasti, da postanemo oseba, ki si želimo postati. Pri UGG-u smo bili vedno prepričanja, da je družina zelo pomembna, kajti; ali bi bili brez nje dovolj hrabri, da bi bili tisto, kar smo v resnici? S kampanjo #UGGLIFE želimo slaviti naše prijatelje, njihove družine in njihovo ljubezen,” pravi Andrea O’Donnell, predsednica, Fashion Lifestyle, Deckers Brands.

UGG za novo sezono predstavlja novo kolekcijo, katero navdihuje San Francisco, mesto raznolikosti, barvitosti, sproščenosti, inovacij, kreativnega in ustvarjalnega razmišljanja.

Moški Neumel WP 199,90 €

Ženski Classic Short 219,90 €

Ženski Classic Mini 189,90 €

Vse modele si lahko ogledate na www.ugg.si.

Fotografije: UGG promo material

Najbolj brano