Olivia Palermo to jesen obožuje ta dva kosa iz Zare

Popolna jesenska kombinacija.

Olivia Palermo to jesen obožuje ta dva kosa iz Zare - Foto: Profimedia

Cenjena sezona plaščev. Vsako leto se mesece pripravljamo, da se bomo lahko ovili v volno in usnje. Kljub temu so lahko kosi vrhnjih oblačil veliko breme za denarnico, zato je strateško nakupovanje najpomembnejše. Za tiste, ki želijo vlagati v plašč, boste morda želeli razmisliti o nakupu na način Olivia Palermo - to je z mešanjem brezčasnih kosov s cenovno ugodnimi modnimi smernicami. Potrebujete primer?

Olivia se je za sprehod po svoji soseski v Brooklynu odela v drzen plašč z zelo priljubljenim vzorcem tega leta. Zelen plašč znamke Max&Co. je nosila odpet, medtem ko njena spodnja usnjena oprava prihaja iz nikjer drugje kot Zare. Okoli pasu si je tesno zavezala še črn in bordo pas znamke Max&Co. in s tem poskrbela za večjo dinamiko. Za zaključek videza Olivia vedno nosi nekaj ujemajočih se dodatkov - izbrala je škornje znamke Gianvito Rossi, s plaščem pa se je ujemala njena smaragdno zelena torbica.

Očitno je, da Olivia te kose naravnost obožuje, saj je na las podoben stajling nosila le teden prej in nam ponudila še eno možnost za kombiniranje tako večnih kot trendnih kosov.

Če želite začeti graditi svojo učinkovito jesensko garderobo, začnite s stajlingom Olivie, vključno z njenim plaščem, pasom in usnjenim kompletom.

Volnen plašč

Max&Co., cena: 469 evrov

Usnjen pas

Max&Co., cena: 105 evrov

Usnjena srajca

Zara, cena: 109 evrov

Hlače iz umetnega usnja

Zara, cena: 22, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zendaya osupljiva v vintidž Versace obleki

Priporočamo tudi: Emma Roberts je blestela v prikupnem nosečniškem stajlingu

Najbolj brano