Največji pomladni trendi z modnih revij, ki si jih boste želeli posnemati takoj

Popolno za letošnjo pomlad.

Največji pomladni trendi z modnih revij, ki si jih boste želeli posnemati takoj - Foto: Profimedia

Od nosljivih odej (navdihnjenih z jesenskih modnih revij) do mehkih pulover oblek je veliko modnih načinov, kako vam je lahko toplo in prijetno, ko delate od doma. Zahvaljujoč lahkim pleteninam Eckhaus Latta, Marco de Vincenzo in Salvatore Ferragamo, če jih naštejemo le nekaj, spomladanski trendi niso odpovedani!

Salvatore Ferragamo pomlad in poletje 2020

Kdo bi vedel, da bodo pleteni kompleti, ki so septembra hodili po modnih stezah, sanjska posodobitev naših pomladnih garderob.

Salvatore Ferragamo pomlad in poletje 2020

Najverjetneje so bili namenjeni dnevom v parku ali na plaži, toda vi lahko nekaj podobnega oblečete tudi za delo od doma ali pa branje knjige na vrtu.

Eckhaus Latta pomlad in poletje 2020

Te svetle in sončne pletenine združujejo našo željo po oblačilih, ki dajejo prednost udobju z radostjo sezonskega oblačenja. Medtem ko nadaljujemo svoj peti ali že šesti teden karantene, je ponudba lahkih pletenih kompletkov v tej sezoni osvežujoč način za pristop k oblačenju.

Victoria Beckham pomlad in poletje 2020

Čas je, da te težke kašmirje in debele trenirke prestavite iz nakupovalnih vozičkov in se odločite za lažji in elegantnejši izbor priložnostnih pletenin od glave do pete.

Alberta Ferretti pomlad in poletje 2020

Na voljo so pletene vroče hlačke in spodnje hlače, popolna kombinacija za lena jutra s toplimi nogavicami, dobro knjigo in skodelico kave, ter jopico ali pletenim pulovejrem, ki ustreza standardu virtualnega sestanka.

Marco De Vincenzo pomlad in poletje 2020

Zaupajte nam, da se boste za njih radi odpovedali svoji pižami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Gigi Hadid praznuje 25. rojstni dan! Poglejte, kako prisrčno je bila videti kot otrok

Priporočamo tudi: 6 najslabših tipov moških, s katerimi si ne želite na zmenek (niti preko videoklica)
 

Najbolj brano