6 najslabših tipov moških, s katerimi si ne želite na zmenek (niti preko videoklica)

Ste že srečali koga izmed njih?

6 najslabših tipov moških, s katerimi si ne želite na zmenek (niti preko videoklica) - Foto: Profimedia

Resnica je, da se zmenki včasih zdijo kot dolg maraton spoznavanj, ki se končajo, še preden se sploh lahko začnejo, srečevanje ničvrednežev, ki se maskirajo kot princ na belem konju, in razvijanje močne povezave s potencialnimi partnerji samo zato, da se nam po tednu dni ljubezenski plamen že izmuzne, na koncu pa si že dvajsetič ogledate film Mu pač ni do tebe (28, ampak kdo šteje?).

Toda zmenki so le izkušnja učenja in noben nagon, talent, intelekt in duhovitost vas ne more zaščititi pred množico gospodov Napačnih. Vsi smo v ujeti v romantični komediji z liki, ki vodijo spekter od kretenov in izkoriščevalcev do manipulativnežev. Mislite, da ste spoznali že vse like v filmu? Še enkrat razmislite.

Pred vami je osem najslabših tipov moških, ki se jim raje izognite.

1. "Kje je moj objem?" moški

Uh, koža se nam naježi ob zvoku teh treh besed skupaj. Če vprašate "Kje je moj objem?", obstaja velika možnost, da vam ga nismo nikoli nameravali dati in ga verjetno nikoli niti ne bomo. Zakaj? Ker objem "Kje je moj objem?" moškega traja dlje, kot bi moral; zaudarja po obupu in predznosti, postavlja subjekt v neprijeten položaj in je naravnost grozljiv.

2. "Oprosti, zaspal sem" moški

Najpogostejši rdeči alarm, ki ga ženske rade spregledajo. Dovolite mi, da vam naslikam scenarij. S tipom se pogovarjate že kar nekaj časa in vse kaže, da gre dobro - dokler ne gre več. Kar se je začelo kot pogosti klici in pogovori, se je hitro spremenilo v pogoste izgovore, vključno s to klasično frazo: "Oprosti, zaspal sem,".  Mu pač ni do tebe. Preprosto. Vsi imamo obveznosti, osemurne delovne dni in telovadne urice, toda če nekoga zares zanimate, si bo vzel čas. Če bi se pozno prikazali v službi in rekli: "Oprostite, zaspala sem", bi prišlo do resnih posledic ali še huje, bi bili odpuščeni. Odpustite ga. Zaslužite si boljše.

3. Tisti, ki pozno zvečer pošilja sporočila "Si budna?"

Kdor je rekel, da je romantika mrtva, je moral prejeti to sporočilo ob 2:34 ponoči. Če ste na zmenkarski sceni dovolj dolgo, ste v nekem trenutku prejeli zloglasno sporočilo. Vsako dekle pozna "Si budna?" moškega. Če ga po nekem naključju ne, to vrstico navadno uporablja pohotna duša, ki želi ugotoviti, ali je nekdo buden in pohoten. On je nočni tekmec, ki nikoli ne naredi nobenih resničnih načrtov, da bi se videl podnevi, in vam je to všeč,  ker pozornost izenačite z ljubeznijo. Vendar ni vsa pozornost dobra pozornost. Ne razumite me narobe, s sporočilom ni nič narobe, še posebej, če vas ne zanima negovanje čustvene povezanosti. Toda za mnoge je težava občutek objektiviziranja. Lahko bi vam sporočil dejanske načrte, naj bo to kino ali večerja, namesto tega pa vas napade v jutranjih urah, ker je pohoten. Ne obravnava vas prednostno. Naslednji.

4. Tisti, ki napiše "Hej, neznanka."

Ste že kdaj na svojem Instagramu objavili krasno fotografijo, samo da bi videli, kako se v vaših sporočilih pojavi emoji velikih oči bivšega izpred dveh let? Vi ste, moja prijateljica, žrtev kuge "Hej, neznanka". Sporočilo "Hej, neznanka" ima veliko različnih oblik. Tu je "Hej, velika glava", "Vidim, da ti gre dobro. Morali bi se kaj dobiti, pogrešam te," in eden najljubših, emoji velik oči. Te fraze so v bistvu mladinski žargoni, ki se navadno zgodijo, ko nekdo poskuša znova prižgati star plamen ali je samo pohoten. Sploh ga ne zanima, kaj počnete in verjetno vas res ne pogreša, pogreša dostop, ki ga je imel nekoč do vas, in pošiljanje sporočila "Hej, neznanka" je prvi korak pri njegovem načrtu, da vas bo ujel nazaj v objem. Ne odzivajte se.

5. Stiskač

Obstajajo stiskači, ki se naježijo ob računu, in obstajajo stiskači, ki so v svojem Excelovem proračunskem listu že označili datumski strošek. Stiskači vas peljejo na pico in dajejo subtilen pogled, zaradi katerega se počutite nestrpni in prisiljeni prispevati k računu, medtem ko vas je gospod Proračun pripravljen pogostiti na popoln obed v najbližji menzi. Ne gre vedno za denar, ker je vsak finančni položaj drugačen. Bolj verjetno pa se boste počutili bolj udobno, če boste govorili z moškim, ki je velikodušen in se resnično potrudi za zmenek, od restavracije do njegovega outfita.

6. Tisti, katerega "sarkazem se ne prevaja v sporočilu"

Ah, sarkazem. Ali si dober ali zelo slab. V začetnih fazah druženja z nekom je težko oceniti humor vašega potencialnega partnerja, zlasti iz sporočil. Poznate to vrsto človeka. Njegova nevednost in politično nekorektne izjave so zamaskirane kot humor in postane vznemirjen, ko njegove šale ne razumete. Ne, samo nisi smešen.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Karanteno preživljate v paru? Poglejte, kako ohraniti romantiko

Priporočamo tudi: Kako odejo spremeniti v šik modni dodatek? To je trenutno najbolj zaželen trik z modnih pist

Najbolj brano