Kendall Jenner za letošnjo zimo izbrala čudovit kamelji plašč

Kamelji plašč je večna klasika.

Kendall Jenner za letošnjo zimo izbrala čudovit kamelji plašč - Foto: Profimedia

Z le nekaj kratkih tednov do vrhunca zime zagotovo razmišljate o zimskih plaščih. Ko gre za nakupovanje plaščev, morate imeti v mislih dva sloga: tisti, ki sledijo trendom, in tisti brezčasni. Kendall Jenner je pravkar pokazala, da prisega na slednje, njena izbrana silhueta pa je že med priljubljenimi. Kamelji plašč manekenke je anti-trend vrhnjih oblačil in ponuja privlačno barvno zgodbo, s katero lahko začnemo zimo.

Pred kratkim se je po stopnicah muzeja Met v New Yorku napotila z manekenko in prijateljico Bello Hadid, ki glede na njeno izbiro jakne očitno prisega na tista vrhnja oblačila, ki sledijo trendom. Kendall je nosila še črn klobuček, ki že naznanja začetek prave zime, svetel puli in ohlapne črne hlače.

Njen klasičen dolg plašč je znamke Acne Studios, njene superge pa znamke Nike Air Jordan. Videz je dodatno opremila s črno lakirano torbico znamke By Far, parom sončnih očal znamke Vehla in zlatimi uhani z obročki znamke Missoma.

Poleg tega, da je nedvomno razkošna, je najbolj presenetljiva (in celo nekoliko sporna) barvna paleta, ki jo je izbrala manekenka. Črne in rjave barve so zelo tvegana kombinacija, Kendall pa jih je brez težav združila, tako da je vpeljala še belo barvo. Vse skupaj služi kot popolna barvna zgodba, ki olajša prehod iz jeseni v zimo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vanessa Hudgens je našla popolno džins jakno za zimo

Priporočamo tudi: Anela Šabanagić obožuje pulover slovenske modne znamke

Najbolj brano