Hailey Bieber dokazuje, da bo tudi letos ta top vodilni trend tega poletja

Obožujemo ga že od lanskega leta.

Hailey Bieber dokazuje, da bo tudi letos ta top vodilni trend tega poletja - Foto: Profimedia

Hailey Bieber si želi podaljšati trend pletenega modrčka. Jacquemusov mini top je od lanskega poletja njen priljubljen kos in od takrat jih nosi ves čas. Zdaj si je omislila še nekatere druge barve, zadnja med njimi je črn model Le Bandeau Novio.

Zrcalni selfi je ujel Haileyin najnovejši stajling. Modrček je oblekla pod ohlapno srajco znamke Iro Paris, s hlačami z žepi na kolenih znamke Orseund Iris, supergami Air Jordan 1 Lucky Green, sončnimi očali Saint Laurent in torbico Bottega Veneta.

Bella Hadid je bila odgovorna za popularizacijo pletenih modrčkov Le Valensole, ko smo ga prvič videli na Jacquemusovi modni reviji na polju sivke. Njegov vzpon je pospešila Bella Hadid s fotografijami z njenega doma v Pennsylvaniji. Ko sta Le Bandeau Novio in Le Haut Soleil pristala na modni reviji za pomlad in poletje 2021, je bil apetit po pletenih modrčkih še večji.

Od New Yorka do Londona, Milana in Pariza so se modrčki pojavili kot ključni trend sezone. Tom Ford je predstavil trikotne kvačkane tope, Emilia Wickstead pa se je preizkusila v super obrezanih poplin srajcah. Alberta Ferretti je predstavila bogastvo stilov satenastih modelov, ki spominjajo na Madonnin slovit modrček s stožci.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Te priljubljeni čevlji iz 70-ih bodo to pomlad in poletje vodilni trend obutve

Priporočamo tudi: 6 načinov, kako kombinirati različne vzorce po vzoru pomladnih trendov

Najbolj brano