Ti priljubljeni čevlji iz 70-ih bodo to pomlad in poletje vodilni trend obutve

Cokle najraje nosimo z maksi oblekami.

Ti priljubljeni čevlji iz 70-ih bodo to pomlad in poletje  vodilni trend obutve - Foto: Profimedia

Če bi gledali čevlje, ki so prevladovali v samo zadnjih 10 letih, bi lahko domnevali, da je to bilo desetletje, ko je resnično primanjkovalo zapeljivosti. Kar je bilo priljubljeno pri obutvi, zagotovo ni bilo zapeljivo. Debele superge,  pohodniški čevlji, sandali za kampiranje in morda najbolj nepredstavljivo natikači Crocs, so uživali v svojem trenutku v središču pozornosti. Zadnjih 12 mesecev je bilo za čevlje slabo leto. Razen za čevlje Birkenstocks. Leto 2020 bo vedno pripadalo čevljem Birkenstocks.

In če ste nosili ene od zgoraj naštetih, imate srečo - grd čevelj se še ne poslavlja.

Najnovejši razvoj v "grdih" čevljih je vrnitev cokel - čevlja, ki je tako neupravičeno ortopedski, da celo tisti, ki smo običajno neomajni pri zavzetosti za očetove sloge, bomo morda dvakrat premislili, da bi jih obuli.

Zdaj so bili vpoklicani v visoko modo, z zmagovalno potrditvijo nikogar drugega kot Hermèsa. Za pomlad in poletje 2021 je modna hiša izdelala popolne cokle. 

Kot modni navdušenci, ki se trenutno zavzemamo za udobje in praktičnost, je zdaj čas za cokle. Letos spomladi, lahko pričakujete, da jih boste videli veliko več - trend se je že začel na Instagramu.

Fototgrafije: Profimedia

Preberite še: Usnje bomo nosili na popolnoma nov način, narekuje Rihanna

Priporočamo tudi: To je edina manikira, ki jo boste želeli to pomlad. Napoveduje Kendall Jenner

Najbolj brano