GATE 31- nova modna obsesija ljubiteljic minimalizma

Če vam je všeč  COS, morate spoznati to rusko blagovno znamko. Naša modna urednica je kupila njihov plašč in je navdušena.

GATE 31- nova modna obsesija ljubiteljic minimalizma - Foto: Gate-31

"Minimalizem je moja modna izpoved," pove naša modna urednica, ki je dolgo časa iskala blagovno znamko, ki bi ga poosebljala tako, kot si to želi sama. "S svojo estetiko so mi bili zelo blizu pri cenovno ugodnih blagovnih znamkah, kot so Cos, & Other Stories in dražji Max Mari ter korejski blagovni znamki Kuho," še doda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Windschnurer (@windschnurer)

Sankt Petrsburška blagovna znamka Gate31, ki jo je pred kratki odkrila modna urednica Petra Windschnurer, se na modnem prizorišču uveljavlja od leta 2016. Slovi po svojem klasičnem, minimalističnem pristopu h krojenju in barvni lestvici. Oblačila in modni dodatki so oblikovani, sešiti in dokončani v Rusiji, natančneje v Sankt Petersburgu.

"Materiali so zelo kvalitetni, kroji zelo dobro modelirani in prilagojeni moji konfekcijski številki. Kupila sem si plašč, ki je bil na voljo zgolj v eni številki (ONE SIZE). Brezhibno pristaja meni, ki nosim konfekcijsko številko 40, kot tudi moji hčeri, ki nosi konfekcijsko številko 34-36."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Windschnurer (@windschnurer)

"Največja težava je bilo plašč naročiti, saj ne znam rusko niti ne berem cirilice. V pomoč mi je bil spletni brskalnik Yandex, ki omogoča avtomatsko prevajanje v angleški jezik. Poleg tega je pri naročanju blaga iz Rusije potrebno upoštevati tudi dejstvo, da boste nad vrednostjo 150 € morali plačati carino tako kot pri naročanju blaga iz Velike Britanije ali Amerike."

Fotografije: Instagram, GATE-31

Preberite še: V zakulisju: Svoj rojstni dan bom praznovala kar cel teden, če bom tako želela (dnevnik spletne urednice Mance)

Priporočamo tudi: Ta največji trend iz 70-ih bo vodilni pomladni trend, ki ga bomo oboževali

 

Najbolj brano