Bella Hadid in modna hiša Miu Miu sta soglasna: To je nepričakovan modni dodatek, ki ga to sezono nosimo v paru

Vidite dvojno? Potem vidite prav!

Bella Hadid in modna hiša Miu Miu sta soglasna: To je nepričakovan modni dodatek, ki ga to sezono nosimo v paru - Foto: Profimedia

Če je bil jeseni in pozimi 2021/2022 trend nositi dve torbi hkrati, kot sta to počeli Carrie Bradshaw v filmu And Just Like That in Chanel na modnih brveh, nas moda v tej sezoni še naprej prepričuje, da vidimo in podoživljamo dvojno. Podvojitev našega najljubšega dodatka je spet trend, tokrat pa so v igri pasovi. 

Bella Hadid, ena najbolj navdihujočih manekenk ta hip, ki zna vse, česar se dotakne, spremeniti v trend, je bila opažena v različnih nedelavnih oblačilih, v katerih je namesto enega pasu okoli pasu nosila dva.  

Ne spreglejte:

Oba videza bi lahko opredelili kot zelo Bella: kul, vintage in zelo vsakdanji. Na prvi je mlajša sestra klana Hadid oblečena v sprane sive kavbojke, belo majico, sivo srajco in ravne čevlje. Dva črna pasova - eden s srebrno in drugi z zlato zaponko -, ki ju nosi hkrati. 

Nedavno pa je bila Bella Hadid zopet opažena na ulicah New Yorka, kjer lahko navdušeno opazimo, da je ponovila trend dvojnega pasu. Ob tej priložnosti je nosila modre kavbojke z visokim pasom, črtast pulover, letalsko usnjeno jakno in moške čevlje. S tem videzom je Bella Hadid potrdila, da če obstaja trend, ki lahko oživi vse tiste videze, ki jih nosite s svojimi najljubšimi kavbojkami, je to trend dvojnega pasu. 

Vendar pa Bella ni bila edina, ki smo jo videli nositi ta trend. Kombinacija dvojnega pasu je bila zelo prisotna tudi na modni brvi. 

Dvojni pasovi so bili tudi del čudovite kolekcije Miu Miu za jesen 2022. Kolekcija, ki nam je poleg tega, da nam je (upamo, da za vedno) vrnila balerinke, pokazala tudi zavezanost modne hiše k nošenju podvojenih modnih dodatkov.

Miu Miu, jesen in zima 2022/23

Miu Miu, jesen in zima 2022/23

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kontura obraza, kot jo poznajo supermodeli – oblegan Tiktok trik: Do izklesanega obraza s samo enim izdelkom in nekaj ciljnimi potezami

Priporočamo tudi: Kendall Jenner s svojim videzom zapoveduje: Če boste to jesen investirali le v ene hlače, naj bodo to te

Najbolj brano