Vrača se ta nepričakovan moški modni dodatek, ki smo ga nosili pred dvajsetimi leti

Kot vemo, moda 90-ih in 2000-ih doživlja močno oživitev priljubljenosti med mlajšimi generacijami. Modne hiše se zato odločajo, da bodo nekatere ključne dodatke posodobile.

Vrača se ta nepričakovan moški modni dodatek, ki smo ga nosili pred dvajsetimi leti - Foto: Profimedia

Pred dvajsetimi leti je bila moda zelo drugačna. Na eni strani so bile pop ikone, kot so Britney, Paris ali Nicole. Ta seksi elita se je ponašala z bling-bling, sladkasto roza videzom z veliko okrasnih kamnov, umetnim krznom in veliko hlač z nizkim pasom. To je najbolj presenetljiv del 2000-ih, drugi del mladine pa je zvenel drugače. V njem je nastopila Billie Eilish desetletja, z drugimi besedami Avril Lavigne in Pink. Spretno tržen duh upora in ikonična garderoba, ki so jo po vrsti sprejeli milijoni najstnic. Široke hlače, odrezan top... Očitno ne smemo posebej pozabiti na kultni dodatek teh junakinj iz 2000-ih: kravato. Takrat ni bilo govora, da bi jo pravilno nosili okoli ovratnika srajce. Ne, ne. Nosimo jo "divjo", nekoliko razpeto, čez majice kot ogrlico. Ah, dobri časi.

Kasneje so bila dekleta leta 2007 tistea ki so kravato spet vključila v svojo garderobo. Zagotovo se spomnite Blair Waldorf in Serene van der Woodsen v njunih uniformah srednje šole Constance v seriji Opravljivka.

2021: vzpon kravate

V zadnjih nekaj sezonah je moda prišla, se vrnila in izginila z veliko hitrostjo, zato postajamo nostalgični po modi, ki smo jo oboževali nekoč. Kravata se je vrnila, črni svinčnik za oči se je vrnil, Opravljivka se je vrnila in Paris Hilton je postala obraz Lanvin. Torej, za tiste, ki želijo še enkrat izkoristiti ta dodatek, znak moške prevlade, nas navdijujejo Vivienne Westwood, Chanel, Emporio Armani, Moschino ali Ninamounah, še posebej pa Blake Lively, ki moške kravate naravnost obožuje.

Annakiki

Balmain

Zimmermann

Moschino

Chanel

Clément Picot - IFM Paris

Emporio Armani

Koche

Loewe

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 klasičnih srajc iz H&M, ki jih obožujemo ta trenutek

Priporočamo tudi: Pozabite na nevtralne torbice, to pomlad bomo nosili take

Najbolj brano