Victoria Beckham osupljiva v monokromatskem stajlingu vodilne barve tega poletja, o katerem sanjajo vse elegantne ženske

Victoria je ena izmed zvezdnic, ki nas najbolj navdihuje pri oblačenju. Še posebej sedaj, ko je nosila osupljiv monokromatski videz.

Victoria Beckham osupljiva v monokromatskem stajlingu vodilne barve tega poletja, o katerem sanjajo vse elegantne ženske - Foto: Profimedia

Ko govorimo o enobarvnem videzu, smo vedno nekoliko previdni. Popolnoma bel videz? Čudovito, a tvegamo nešteto madežev. Črn videz? Elegantno, a preveč mračno. Roza videz? Skrbi nas, da bomo videti kot Barbika. Toda ko ste v dvomih, je najbolje, da se prepustite modnim poznavalkam. Victoria Beckham je del kroga modnih učenjakov, ki obvladajo svoj slog. Nekdanjo Spice Girl so opazili v enobarvnem rumenem videzu.

Ko je izstopila iz hotela v New Yorku, je bila modna oblikovalka oblečena v svetlo rumeno bluzo, ki jo je dopolnila s strukturiranim blazerjem v nekoliko bolj živahnem odtenku. Spodaj je nosila hlače v še bolj živem rumene odtenju z velikimi razporki na zadnji strani hlačnic in oranžno usnjeno torbico. Kar se tiče čevljev, Victoria stavi na vrtoglave črne pete. Rezultat je torej zelo moden stajling, ki zagotovo izstopa v tej sivi pomladi.

Kakšno barvo poskusiti za enobarven videz?

Čeprav se ne zdi tako, enobarvnega videza ni enostavno sestaviti. Če želite izbrati svojo barvo, boste morali izhajati iz svojega tona kože, barve las ali barve oči. Modro je dokaj enostavno ukrotiti zaradi svojih mehkih in dostopnih odtenkov. Kavbojke, črtasta majica, temno moder suknjič in pripravljeni ste na dan v mestu. Nasvet: ni potrebe, da se stajling ujema z dodatki in čevlji. Nasprotno, neusklajenost še olajša videz!

Toda kasneje je Victoria razbila svoj enobarvni videz in rumene hlače zamenjala za kavbojke s hlačnicami na zvonec.

Ne samo, da se je VB dotaknila trenutnega trenda sedemdesetih, v tej sezoni je poudarila tudi modno nagnjenost k bolj širokim hlačnicam, a je hkrati zvesta kavbojkam, ki tesno oprijemajo njena stegna. Hlače na zvonec so za to popolna izbira.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta dva igralca iz serije Prijatelji sta bila med snemanjem zaljubljena

Priporočamo tudi: Ashley Olsen je nosila najbolj kontroverzne čevlje te sezone, ki si jih boste želeli tudi sami

Najbolj brano