Ashley Olsen je nosila najbolj kontroverzne čevlje te sezone, ki si jih boste želeli tudi sami

Eno najbolj znanih dvojčic na svetu so opazili, da je v New Yorku nosila kontroverzen poletni trend. Ashley Olsen je našla svoj poletni par obutve, ki pa ni po okusu vsakega. 

Ashley Olsen je nosila najbolj kontroverzne čevlje te sezone, ki si jih boste želeli tudi sami - Foto: Profimedia

Zdi se, da sta svoboda in vrnitev v normalno stanje tik pred vrati... Čas je da, da svojo omaro napolnite z novimi poletnimi čevlji. Na zori čudovite sezone si želimo lahke čevlje, ki kažejo veliko kože in ne ovirajo stopala. Sandale? Očitno je to brezčasen trend... Kaj pa, če bi poskusila nekaj drugačnega? Na ulicah New Yorka so Ashley Olsen videli v izjemno udobnih čevljih: japonkah. Da, čevlji, ki jih obožujemo na plaži, so v modi našli novega oboževalca. Modna oblikovalka pri znamki The Row je ustvarila videz delovnih deklet, ki se vrti okoli minimalističnih natikačev. Nosila je črne hlače ravnega kroja z preveliko turkizno srajco in ultra dolg suknjič. Eleganten in trendovski videz, ki ga je poudarila s parom japonk, pod katere se je podpisala prav modna znamka The Row, ki mimogrede stanejo majhno bogastvo za preproste črne japonke.

Vrnitev japonk

Zdaj že nekaj sezon opažamo, da si modne osebe prisvajajo natikače in jih nosijo na vrsto šik načinov. Lansko poletje se je vse vrtelo okoli japonk s peto, retro elegantne različice naših poletnih japonk, ki so v modi tudi letošnje poletje. Ti čevlji se kombinirajo z vsemi stili ... če le skrbite za svojo pedikuro!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je modni kos, s katerim bomo to sezono kombinirali poletne obleke

Priporočamo tudi: Ta kroj obleke bomo letošnje poletje videli povsod

Najbolj brano