Trend teh grdih čevljev se to sezono še ne poslavlja

Kot nalašč za letošnjo pomlad.

Trend teh grdih čevljev se to sezono še ne poslavlja - Foto: Profimedia

Vse od izjemno uspešnega lansiranja superge Balenciaga Triple S septembra 2017 debelemu slogu čevljev priljubljenost ni padla. Njihovo lansiranje je navdihnilo druge znamke, da so ustvarile podobne očetove superge, kot sta Louis Vuitton z Archlights in Gucci z Rhytons. Druge znamke, kot sta Alexander McQueen in Adidas, še naprej ponujajo nove ponovitve tega trenda "grdega čevlja". Če želite dokazati, da ta slog uspeva tudi leta 2021, si oglejte Gigi Hadid in njene očetove superge znamke Ash.

Pred dnevi je manekenka nosila par sivo srebrnih superg, ki so postale središče pozornosti njjenega udobnega sivega stajlinga. Monokromatski videz je zaključila z zlato verižico in njenimi ljubimi sončnimi očali DMY by DMY Valentina.

Gigi ni edina, ki še vedno obožuje trend debelih superg, v očetovih supergah smo opazili tudi njeno sestro Bello Hadid. Še ena slavna ljubiteljica grdega trenda čevljev je Hailey Bieber, ki to obutev rada kombinira s prevelikimi suknjiči, plašči in kolesarskimi hlačami. Poleg tega naj bi bile očetove superge eden največjih trendov obutve spomladi 2021, kot so povedali modni strokovnjaki. Ni boljšega časa, da jih končno preizkusite.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je trend, ki ga morate poznati, če obožujete torbice

Priporočamo tudi: Pozabite na cvetlični potisk, to pomlad bomo vse želeli nositi s tem detajlom

Najbolj brano