To zmore samo Kate Moss: Z enim sprehodom po pisti je ta kos razglasila za enega največjih trendov leta 2023

Modni svet se strinja – karirasta srajca bo v letu 2023 nepričakovan trend.

To zmore samo Kate Moss: Z enim sprehodom po pisti je ta kos razglasila za enega največjih trendov leta 2023 - Foto: Profimedia

Čeprav je Matthieu Blazy na čelu Bottega Veneta manj kot leto dni, mu je uspelo osvojiti modno množico s svojimi impresivnimi silhuetami in nepričakovano igro s tkaninami. Blazyjevo usnje z optično iluzijo je že postalo zaščitni motiv. Kolekcija znamke za jesen/zimo 2022 je morda navdihnila urednice bleščečih revij, da so si omislile belo majico in vrečaste kavbojke, vendar je bil prvotni par na modni brvi dejansko izdelan iz potiskanega usnja. 

Ko je sledila modna revija pomlad/poletje 2023, se je oblikovalčeva ljubezen do usnja ponovno pojavila, a tokrat v najbolj skromni osnovni oblačilni obleki: flanelasti srajci. Ne le to, celoten videz, ki je vključeval modro usnjeno flanelasto srajco, belo majico in nizko spuščene usnjene kavbojke, je nosila ena in edina Kate Moss. Seveda je poskrbela, da je bila celotna obleka videti za milijon dolarjev, in slika se je hitro razširila po družbenih omrežjih, vendar smo v tistem trenutku vedeli, da bo flanelasta srajca - ne glede na to, ali je usnjena ali ne - leta 2023 velik trend. 

Od takrat se modni svet strinja – karirasta srajca, pa naj bo usnjena ali ne, bo velik trend prihodnje leto.

Grunge estetika je še vedno zelo aktualna in ker se Bottegina vizija kariraste srajce še ni prijela v cenovno dostopnejših različicah, bomo videz poustvarili z dobrim starim bombažnim originalom.

Pri stajlingu je dobro začeti z že omenjenim videzom Kate Moss, da ga ponesete na novo, elegantnejšo raven, bodite pozorni na njene sijoče lase in nakit. Če nosite škornje s peto, poskrbite, da vaš videz kariraste srajce ne bo videti mladostniški.

Najboljše od vsega pa je, da si ta kos lahko izposodite iz fantove/bratove/očetove omare in prepričani smo, da boste svoj najljubši cenovno ugoden model lahko našli v trgovinah z vintidž kosi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Kako lepa obleka": Poročna obleka vnukinje ameriškega predsednika, o kateri govori ves svet

Priporočamo tudi: Jennifer Garner z novo dramatično pričesko sprožila val navdušenja: Igralka se je odločila za preobrazbo, ki je videti kot popolna sprememba v času praznikov

Najbolj brano