"Kako lepa obleka": Poročna obleka vnukinje ameriškega predsednika, o kateri govori ves svet

Naomi Biden, vnukinja ameriškega predsednika Joeja Bidna, se je v soboto poročila v Beli hiši. 28-letna pravnica se je poročila z odvetnikom Petrom Nealom (25) na znamenitih vrtovih Bele hiše, ki so bili za to priložnost okrašeni z venci iz belih cvetov, gostje pa so sedeli v več vrstah.

Slika 1/1

Profimedia

Nevesta je usodni "da" izrekla v čipkasti poročni obleki modne hiše Ralph Lauren. Čudovita obleka, ki se zgleduje po princesi Grace Kelly, ima eleganten visok ovratnik in dolge rokave, spodnji del pa tvori voluminozno krilo.

Nevesta je nosila tudi dolgo tančico iz tila, lase pa je spela v elegantno figo, zahvaljujoč kateri so izstopali viseči biserni uhani. Mnogi so imeli o njeni izbiri poročne obleke le pohvalne besede. "Kako lepa obleka", je bil le eden od komentarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Naomi je na inavguraciji ameriškega predsednika nosila kreacijo Ralpha Lauren, zato ne preseneča, da je za svoj veliki dan izbrala ameriško znamko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Poroke v Beli hiši

Zgodovinsko združenje Bele hiše je doslej naštelo osemnajst porok, med njimi hčerke Richarda Nixona leta 1971 in uradnega fotografa Baracka Obame Peta Souze leta 2013. Po istem viru naj bi bili po porokah drugje v Beli hiši štirikrat organizirani banketi - na primer hči Georgea W. Busha, Jenna, leta 2008. 

Je pa tokrat prvič, da predsednik tukaj poroči svojo vnukinjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilded Glamour Theme (@gildedglamourtheme)

Uradniki za Joeja Bidna, ki je včeraj praznoval svoj 80. rojstni dan, so bili malobesedni o podrobnostih poroke, ki naj bi bila zaseben dogodek, zaprt za tisk in o katerem se je razpravljalo.

Nevesta, starejša hči Hunterja Bidna, mlajšega sina demokratskega predsednika, je septembra na Instagramu oznanila zaroko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe & Jill Biden Fan Account (@thefirstcouple)

Ameriški predsednik ima tesne odnose s svojimi vnuki, ki ga kličejo "Pop" in jih je pogosto mogoče videti v njegovi družbi, tudi na uradnih dogodkih.

Naomi je dobila ime po Bidnovi starejši hčerki, ki je skupaj z mamo umrla v prometni nesreči leta 1972, ko je bila stara nekaj več kot eno leto.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kratka, krajša, najkrajša: 7 pričesk za vse, ki se želite znebiti dolgih las in v zimsko obdobje stopiti z novo podobo

Priporočamo tudi: Večerja, ki topi kilograme, čisti črevesje in pospešuje metabolizem: Ta najljubši recept slavnih zvezdnic si obvezno zapišite!

Najbolj brano