To so najbolj trendni zimski čevlji te sezone

Nikoli še nobena ženska ni rekla, da ne potrebuje novih čevljev. In ker je zdaj popolni čas, da si privoščite trendovski par za novo sezono, smo pripravili seznam 6 najboljših čevljev za hladno vreme in zimo.

To so najbolj trendni zimski čevlji te sezone - Foto: Instagram

Ko se bližamo uradnemu začetku zime, se zdi, da se šele zdaj zavedamo, da nam zima postavlja vsakdanje modne dileme.

Od tega, ali se bo volneni pulover prilegal pod naš krojen plašč, do tega, ali je en par hlač dovolj, da ne zmrznemo, do vprašanja, koliko plasti velja za legitimnih, ne da bi izgledali kot Joey Tribbian?

Največja dilema od vseh pa je, katere čevlje nositi v naslednjih mesecih.

Ne želimo zveneti dramatično, saj so seveda še hujše stvari kot mrzle noge, a vseeno ni ravno prijetno. Torej, ne glede na to, ali se odpravljate na zimski sprehod ali načrtujete čevlje za sezono zabav, je toplota pozimi ključni dejavnik, ki ga morate upoštevati.

Seveda je treba upoštevati tudi praktičnost, vendar to ne pomeni, da se morate odreči slogu. Od škornjev, ki opravljajo svojo funkcijo, do ravnih čevljev, ki jih lahko nosite s hlačnimi nogavicami, pa tudi na bose noge brez nevarnosti ozeblin, odkrijte najboljše čevlje za zimo.

Ne spreglejte:

1. Robustni škornji

Po zaslugi Prade in Gannija so to zimo postali priljubljeni škornji z debelimi podplati. Ne samo, da nam bodo pomagali z lahkoto se premikati po spolzkih pločnikih, ampak bodo tudi vdahnili novo življenje naši obleki za zabavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sya ♒️ (@syanalaniyan)

2. Mokasini

Podobno kot škornji z debelimi podplati so tudi mokasini idealna rešitev za hladnejše mesece. Debelejši podplat vam bo pomagal pri obrambi pred mrazom, ki prihaja iz tal, visok jeziček na čevljih pa vam bo omogočil večjo pokritost stopala in ga tako zaščitil pred mrazom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Lewis (@hannahlewisstylist)

3. Visoki škornji

Škornji do kolen so se to jesen občutno vrnili in za to smo neskončno hvaležni. Neverjetno topli (predvsem s kavbojkami, vtaknjenimi vanje) bodo videti enako elegantni za pisarno ali večer v mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Martins (@_marisamartins_)

4. Čevlji, podloženi z volno

Privoščite svojim nogam čevlje, bogato podložene z volno. Za katero koli dolžino, ki jo izberete, je krzno dodatna podrobnost, ki poleg tega, da je v trendu, naredi vaša stopala veliko toplejša, da o udobju, ki ga prinašajo takšni škornji, sploh ne govorimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachael Clifton (@bubblyaquarius)

5. Čevlji Mary Jane

Če ste navdušeni, da boste to sezono nosili elegantne čevlje za zabavo, se bodo tisti v stilu Mary Jane izkazali za najboljšo izbiro. Upoštevali bomo le modele z zaprtimi prsti, saj poskrbijo za dodatno toploto, trak okoli stopala pa vam bo dal večjo oporo kot visoke pete, poleg tega pa odlično izgledajo tudi z nogavicami. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie J (@eh.jey)

6. Škornji čez kolena

Zagotovo nam ni treba razlagati, zakaj je ta vrsta čevlja na tem seznamu, a škornji čez kolena so eni najbolj učinkovitih čevljev od vseh ravno zaradi svoje višine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Rutherford (@chrissyford)

Fotografije: Instagram/@thestylestalkercom

Preberite še: Navdušeni smo nad Zarinim puloverjem Maje Keuc - Amaye

Priporočamo tudi: To so kontroverzni, a udobni zimski čevlji, ki jih to jesen manekenke nosijo ves čas

Najbolj brano