Takšne so danes hčerke supermodelov iz devetdesetih

Hčerke supermodelov iz devetdesetih so danes najstnice in odrasle ženske, številne izmed njih pa postajajo prepoznavni obrazi v svetovni modni industriji.

Takšne so danes hčerke supermodelov iz devetdesetih - Foto: Profimedia

Naziv "supermodel iz devetdesetih" nosi poseben čar. Takrat so manekenke Kate Moss, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Shiffer in druge sooblikovale podobo največjih modnih znamk. Nekatere izmed njihovih hčera trenutno stopajo po njihovih stopinjah - poglejte, kako izgledajo danes.

Preberite tudi: Angelina Jolie po ločitvi na rdečo preprogo stopa v novem spremstvu

1. Leni Olumi Klum

Hči Heidi Klum po stopinjah svoje mame postaja modna zvezdna. 17-letna Leni v rodni Nemčiji razvija svojo modno kariero in postaja vedno bolj prepoznavno modno ime tudi v svetovni industriji. Skupaj s Heidi Klum se je že pojavila na igrivi naslovnici revije Vogue, trenutno predstavlja svojo kolekcijo s podjetjem About You, vedno pogosteje pa jo lahko spremljamo tudi na rdeči preprogi, kjer rada spremlja mamo Heidi in očima Seala. Zelo aktivna je tudi na družbenih omrežjih, kjer jo spremlja preko en milijon sledilcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

2. Lily McMcmenamy

Lily Mcmenamy je manekenka visoke mode, ki slovi po svojem unikatnem videzu, stilu oblačenja in obnašanju. Tako kot njena mama, supermodel Kristen Mcmenamy, je svojo modno kariero začela skromno - z 18 leti se je preselila v Pariz, kjer je delala kot natakarica in se počasi prebijala v svet visoke mode. Danes se Lily lahko pohvali s kampanijami za znamke Louis Vuitton, Fendi, Moschino, Balmain in Kenzo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilymcmenamy

3. Lila Grace Moss

Tudi hči Kate Moss je na dobri poti, da postane supermodel kot njena mama.  Lila Grace Moss je hči Kate Moss in njenega nekdanjega partnerja Jeffersona Hacka. Kot manekenka je debitirala na modni reviji znamke Miu miu, v številnih modnih revijah in fotošutingih pa se pojavlja tudi skupaj s Kate Moss. 19-letna Lila je v zadnjih letih nastopala za znamke Versace, Fendi in Richard Quinn, poleg manekenstva pa svojo prihodnost vidi tudi v poslovni smeri znotraj mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

4. Lilly Margaret Brant

Lilly Margaret je hči legendarne manekenke Stephanie Seymour. V modno zgodovino se je zapisala s kampanjami za svetovne znamke in nazivom Viktorijinega angelčka v devetdesetih. 17-letna Lilly Margaret karierne ambicije razvija privatno, svoje življenje pa s petnajst tistoč sledilci rada deli na družbenih omrežjih. Stephanie Seymour in mož Peter Brant sta poročena od leta 1983, v tem času pa so se jima rodili trije otroci - 24-letni sin Harry je v letošnjem letu preminil zaradi nepravilnega jemanja zdravil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Brant (@lily.brant)

5. Kaia Gerber

Cindy Crawford in njen mož, nekdanji maneken Rande Gerber imata dva otroka, hči Kaio in sina Presleya. 20-letna Kaia Gerber je svojo manekensko kariero začela pri šestnajstih, med najbolj zaželjene medijske in modne osebnosti pa se je povzpela že v svoji prvi sezoni. Svojo manekensko kariero še vedno gradi s kampanjami za znamke Saint Laurent, Calvin Klein, Celine in Jimmy Choo ter naslovnicami na največjih svetovnih modnih revijah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

6. Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis, mama 22-letne Lily-Rose Depp je francoska manekenka, je v devetdesetih slovela po svoji nežni, ženstveni lepoti, pevskemu talentu in zakonom s priljubljenim igralcem Johnnyem Deppom. Lily-Rose se je v medijski svet podala že kot najstnica, danes pa jo poznamo kot uspešno igralko v filmih Silent Night, Voyagers in The King. Poleg tega Lily-Rose skupaj s svojo mamo redno sodeluje kot ambasadorka znamke Chanel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Selena Gomez čudovita v jesenski pleteni obleki, ki jo boste želeli v svoji omari

Priporočamo tudi: Modne revije napovedujejo vrnitev teh ženstvenih čevljev. Poglejte, kako jih bomo nosili pomladi

Najbolj brano