To priljubljeno barvo letošnjega poletja bomo tudi jeseni videli povsod

Hailey Bieber se pripravlja na jesen.

To priljubljeno barvo letošnjega poletja bomo tudi jeseni videli povsod - Foto: Profimedia

Seveda je bila Hailey Bieber prva v vrsti za novo kolekcijo Wardrobe NYC. Kapsulna kolekcija z naslovom "Release 06 Beach", ki sta jo ustvarila Christine Centenera in Josh Goot, vsebuje vsestranske, povišane poletne kose, ki so videti bolj mestno kot morsko elegantne. Oblikovano v New Yorku in izdelano iz najboljšega italijanskega tekstila, je omejena izdaja, ki je na voljo za nakup v svežnju štirih ali osmih brezčasnih kosov, vrhunski poletni in jesenski nakupovalni seznam: pižama kompleti, brezrokavniki in obleke ter elegantne kopalke, ki se nosijo tudi kot topi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Manekenka, ki jo znamka že nekaj časa navdušuje, si je priskrbela komplet v stilu pižame, kimono in obleko, vse v črni barvi. Hailey je svojo novo klasiko posnela v seriji zrcalnih selfijev, zaradi česar sta njena stilistka Maeve Reilly in Justinova modna svetovalka Karla Welch objavili emojije aplavza.

Videti je, da bo poletna črna jeseni samo še bolj priljubljena, opazili pa smo tudi namig, da se že to zgodnjo jesen v modo spet vračajo udobni kompleti v slogu pižame.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Amal Clooney čudovita v najlepši beli obleki tega poletja

Priporočamo tudi: Kako se to poletje obleči za na plažo za dame pri 50. in več letih

Najbolj brano