To je poletna barva te sezone, ki vam najbolje pristaja glede na vaše nebesno znamenje

Napolnite se s pozitivno energijo s poletno močjo barve vašega horoskopskega znamenja - od smaragdno zelene do rdeče barve.

To je poletna barva te sezone, ki vam najbolje pristaja glede na vaše nebesno znamenje - Foto: Profimedia

Zvezde so že od nekdaj vplivale na naše vsakodnevno življenje - od osebnostnih lastnosti do poklicnih poti, toda ali ste vedeli, da imajo nebesna znamenja vsako svoje močne barve? Če jih vključite v svojo garderobo in rutino ličenja, lahko vnesete povsem drugačno energijo, hkrati pa zagotovite notranji mir (in veliko zunanjega sloga). Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kakšno barvo bi to poletje morali nositi glede na svoje nebesno znamenje.

Bik: smaragdno zelena

Biki so naravno prizemljeni in praktični, z ljubeznijo do vsega razkošja. Tako naravna kot bogata je smaragdno zelena odlična barva za vse bike. Ta barva ne samo, da vam bo pomagala, da se počutite srečnejše, ampak predstavlja tudi bogastvo, ki je za vas zelo pomembno.

Dvojčka: Oranžna

Dvojčki imajo bistro in sončno osebnost, ki lahko osvetli skoraj vsako sobo. Vlada jim Merkur, so izredno družabni, prijazni in se vedno znajo imeti lepo. Podobno kot dvojčki, je oranžna drzen in svetel odtenek.

Rak: džins modra

Kot eno najbolj čustvenih znakov zodiaka rakom vlada Luna in so sočutni in sentimentalni. Ne preseneča, da je džins modra močna barva, saj bo najbolj ustrezala njihovi čustveni naravi in jim pomagala, da bodo bolj usklajeni s temi čustvi.

Lev: zlata

Levi, ki jim vlada sonce, so karizmatični, očarljivi in vedno zvezda šova. Zlata barva sončnega zahoda je popoln odtenek, ki objame njihovo kraljevsko plat in jim zagotovi tisto dodatno čudovitost (ne, da jo potrebujejo). Poleg tega jim bodo všeč neskončne pohvale.

Devica: kremna barva

Device so perfekcionisti in so nedvomno najbolj analitično znamenje zodiaka. Nič ni bolj odobrenega s strani device kot subtilen sivo bel odtenek. Ta močna barva bo pomagala umiriti premišljeni um device, hkrati pa bo pomagala izboljšati njen stil.

Tehtnica: malinova roza

Tehtnice so spogledljive, očarljive in vpadljive. Vlad jim Venera - boginja ljubezni - zato tehtnice obožujejo vse, kar je prijetno in zabavno. Malinova roza ne bo le pomagala tehtnici, da ostane super elegantna vse leto, temveč bo pritegnila pravljično ljubezen, ki jo jemljejo tako resno.

Škorpijon: vinsko rdeča

Škorpijoni imajo skrivnostno privlačnost, ki je preprosto ne moremo povsem razložiti. So intenzivni in naj bi bili celo nekoliko jasnovidni, zato morajo svoji garderobi dodati globok odtenek vinsko rdeče.

Strelec: globoko modra

Vedno pripravljeni na novo pustolovščino, globoko modra ustreza duši strelca. Vlada mu Jupiter - planet sreče, sreče in uspeha, ni presenetljivo, da bodo strelci, ko bodo nosili to barvo, navdihnjeno z dragulji, imeli še posebno srečo. Podvojite srečo, podvojite slog!

Kozorog: karamelni odtenek

Kozorogi cenijo zanesljivost in stabilnost ter so izjemno delavni. Zato je karamelna barva - močan nevtralen odtenek - kot nalašč zanje in jim bo pomagala doseči vse vaše cilje.

Vodnar: svetlo siva

Vodnarji so edinstveni in kreativni posamezniki, ki jih pogosto imenujejo "nezemljani" zodiaka. Včasih potrebujejo malo pomoči, da se vrnejo na Zemljo, zato je preprosta, a prefinjena svetlo siva barva njihov idealni odtenek. Ta barva jim omogoča, da se poigrajo s subtilnim odtenkom, medtem ko lahko njihove velike osebnosti močno sijejo.

Ribe: mint zelena

V tej morski barvi se boste počutili zelo domače, ribe! Kot vodno znamenje, ki mu vlada Neptun, so ribe ves čas v sozvočju s svojimi čustvi, kar je včasih lahko naporno, vendar se njihov čustveni temperament lahko umiri s pomočjo barve zelene morske pene. Tako boste najbolj elegantne ribe v oceanu.

Oven: rdeča

Ljudem, rojenim v znamenju ovna, vlada Mars in so naravno ognjeni, strastni in samozavestni. Zato ne preseneča, da ta ognjeni znak najbolje uspeva, ko nosi rdečo barvo - barvo strasti, samozavesti in poguma.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zaljubili se boste v ta pomladni suknjič, ki ga obožujejo vse zvezdnice

Priporočamo tudi: Katie Holmes je nosila pomladno obleko, ki jo obožujejo vse sodobne ženske

Najbolj brano