To je kontroverzen trend, ki smo ga opazili med mesecem mode na najbolj kul modnih dekletih

Kdo je rekel, da se sandale nosi le brez nogavic? Čas je, da prekršite zastarela (in neuporabna) modna pravila.

To je kontroverzen trend, ki smo ga opazili med mesecem mode na najbolj kul modnih dekletih - Foto: Profimedia

Kako nositi sandale (visoke in nizke) in nogavice? Odgovor v najnovejših uličnih videzih.

Nekatera pravila so stroga. Seveda gre lahko za navado, lahko pa tudi za star modni koncept, ki se počasi znebi nekaterih zastarelih tabujev. Eno najbolj spornih vprašanj v višjih slojih modnega sistema je kombinacija sandalov in nogavic, pri kateri se dve nasprotujoči si frakciji že dolgo trudita najti skupni jezik. Se končno nekaj spreminja? Morda. Na zadnjih modnih revijah je bilo mogoče videti ulični slog, ki je pokazal, da so nogavice v očitni prednosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadine Tosun (@nadinetosun)

Nemški kliše sandalov in nogavic, ki je seveda interpretiran v zelo očarljivem slogu, podpirajo številna modna dekleta, ki pa jih nosijo precej različno. Nekatere v ležernem, prefinjenem slogu s pleteno obleko in usnjeno jakno, druge z elegantno obleko ali pisano torbico. Uspeh videza je v tem primeru v pravem ravnovesju.

Zelo priljubljena je tudi različica z visokimi petami in nežnimi odtenki, kot je rožnata, ki pomaga romantizirati tudi preprosto rebrasto nogavico. Izbira, ki se odlično obnese pri bolj dodelanih dnevnih oblačilih, je boljša z minimalističnimi modeli obutve, ki se ponašajo s trakovi in višino, ki ni pretirana. Če vam je ideja o veliki beli nogavici všeč, jo izpeljite do skrajnosti. Odločite se za popolnoma črne čevlje s premišljenim kontrastom, izrazitimi dodatki (odlična ideja je šal!) in zelo prefinjenim videzom. Če ste v dvomih, je klasični suknjič vedno popolna izbira.

Očitno je mogoče kombinacijo tudi olajšati. Krilo in pulover, na primer, vedno delujeta, tudi s kratkimi nogavicami in lepimi visokimi sandali. Smo vas prepričali?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie čudovita v elegantni bež obleki s tem posebnim detajlom, ki ga boste želeli posnemati

Priporočamo tudi: Letizia Ortiz vsako leto izgleda mlajša: Španska kraljica je ljubiteljica tega naravnega botoksa za boj proti znakom staranja

Najbolj brano