Letizia Ortiz vsako leto izgleda mlajša: Španska kraljica je ljubiteljica tega naravnega botoksa za boj proti znakom staranja

Španska kraljica se skozi čas ni spremenila. Njena skrivnost? Naravni izdelek, ki deluje kot botoks.

Letizia Ortiz vsako leto izgleda mlajša: Španska kraljica je ljubiteljica tega naravnega botoksa za boj proti znakom staranja - Foto: Profimedia

Zdi se, da čas pri 49 letih ni pustil sledi na obrazu Letizie Ortiz. Žena kralja Felipeja VI. na vsakem uradnem nastopu pokaže popolno kožo in polt, ki ji jo zavidajo vsi. Čeprav so govorice že dolgo govorile o terapiji z botoksom, je sestra kraljice Letizie, Telma Ortiz Rocasolano, v intervjuju za mehiško revijo "Vida y Estilo" želela pojasniti, da nikakor ne gre za to.

Leticijina lepotna skrivnost temelji na naravni in neinvazivni tehniki. "Tako kot milijoni žensk uporablja izdelek Biotulin. Ta snov, pridobljena iz Acmella oleracea, v obliki gela zmanjšuje krčenje mišic zaradi lokalnega anestetika na rastlinski osnovi. Izbrišejo se majhne gubice, zlasti okoli oči in med obrvmi," pravi. Učinki proti staranju so vidni že po eni uri, trajajo pa skoraj 24 ur.

Vsi, ki so zasvojeni z zdravilom Biotulin

Španksa kraljica Letizia ni edina, ki uporablja Biotulin za sprostitev svojih obraznih potez. Meghan Markle, Victoria Beckham, Kate Middleton in Kim Kardashian naj bi bile prav tako zasvojene z Biotulinom in brez njega ne morejo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tukaj boste našli navdih za maksimalističen outfit za ženske nad 45 let

Priporočamo tudi: 63-letna Madonna je naravna in brez filtrov neprepoznavna: Njen "otekel" obraz šokiral oboževalce

Najbolj brano