63-letna Madonna je naravna in brez filtrov neprepoznavna: Njen "otekel" obraz šokiral oboževalce

Instagram v primerjavi z resničnostjo...

63-letna Madonna je naravna in brez filtrov neprepoznavna: Njen "otekel" obraz šokiral oboževalce - Foto: Profimedia

Madonna brez svojih najljubših filtrov na Instagramu ni povsem ista. Na nedavnih fotografijah, ki so jih posneli paparaci in jih je delil Daily Mirror, je 63-letna zvezdnica videti neprepoznavna, ko je zapustila londonsko restavracijo, kjer je večerjala s sinom Roccom. Če je na selfijih, ki jih objavlja na svojem Instagramu, njen obraz videti votel, njene poteze so izpopolnjene, ličnice pa izstopajo, se zdi, da je resničnost povsem drugačna. To je dovolj, da preseneti več kot enega oboževalca. Večina jih obžaluje pretirano uporabo retuširanja fotografij.

Preberite tudi: Madonna se ne ustavi: Oboževalci razočarani nad njenimi novimi provokativnimi fotografijami

Madonna zaradi svojih novih fotografij tarča posmehovanja in seksitičnih kritik

Njena koža je gladka in brez vidnih gub. Ali ima pevka dobre genetične lastnosti? Ali pa je le dobrega kirurga? Spletni uporabniki menijo, da poznajo odgovor, saj jo izdaja ena majhna podrobnost: njene roke. "Nekateri so pripomnili, da njene roke kažejo njeno pravo starost, drugi pa so se spraševali, kaj si je naredila z obrazom, in ji očitali, da se ne sprijazni s svojo starostjo.

Toda pop ikoni je vseeno za te obtožbe. Pravzaprav še vedno zanika, da je bila operirana. Leta 2015 se je uprla tem seksističnim pripombam: "Pokaži mi, kako je videti tvoja zadnjica pri 56 letih! Skrbim zase, sem fit in lahko pokažem svojo zadnjico pri 56, 66 ali 76 letih. Kdo ima pravico določiti, pri kateri starosti ne smem več kazati zadnjice? To je seksizem. Gre za starizem. To je oblika diskriminacije," je povedala za Daily Mail.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 čudovitih pričesk, ki najbolje pristajajo ženskam nad 60 let

Priporočamo tudi: To je najbolj damska torbica, ki si jo ta hip želijo ženske vseh starosti

Najbolj brano