To je klasična ženska torbica, ki jo Angelina Jolie obožuje

Igralka ima zavidljivo zbirko Dior torbic.

To je klasična ženska torbica, ki jo Angelina Jolie obožuje - Foto: Profimedia

Modni kos, na katerega Angelina Jolie od nekdaj prisega, je luksuzna torbica. Igralka in humanitarka ima skoraj vedno s seboj eno od svojih čudovitih damskih torbic, ki ji sproščeno visi z rame. Zadnji dodatek k njeni impresivni zbirki dodatkov? Diorjeva nova torba Caro.

Medtem ko je bila prejšnji teden v Los Angelesu s hčerko Vivienne, je svojo bež torbico Caro z zlato verigo nosila čez ramo. Preostali videz je bil v njenem priljubljenem stilu povsem črn: strukturiran suknjič in sproščena maksi obleka. Pri obutvi se je Angelina zanesla na drugo modno znamko, ki ji je enako pri srcu: Saint Laurent. Njena prva ljubezen je klasična torbica, druga pa je skoraj zagotovo par modnih čevljev brez pete. Njena trenutna zbirka natikačev vključuje sandale znamke Gabriele Hearst Gracia, znamke Salvatore Ferragamo Solar in znamke Valentino Garavani Vlogo. Toda njeni natikači Saint Laurent Bianca so že več mesecev njena prva izbira.

Kljub temu, da daje prednost črnim in elegantnim silhuetam, igralka da vsakemu svojemu stajlingu sproščen kalifornijski pridih. In vedno bo imela v rokah prostorno, a lepo klasično torbico.

Podobno torbico, a po precej ugodnejši ceni, smo našli v Zari.

Zara, cena: 22, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj pisani trendi manikire za letošnjo pomlad

Priporočamo tudi: Trenutno najbolj trendovski stajlingi zvezdnic, ki jih boste želeli posnemati

Najbolj brano