Angelina Jolie je mokasine zamenjala za te elegantne sandale

Angelina Jolie je mokasine zamenjala za te elegantne sandale - Foto: Profimedia

Včasih vam ob izbiri novega osnovnega kosa, ki je nekoliko drugačen od običajnega, ostane več kot nekaj novih možnosti. Naj bo to preprosta majica z zaobljenim robom ali krilo A-linije s prerezom na strani, drobni detajli, kot so ti, naredijo vašo garderobo nekaj posebnega. Če potrebujete dodatne dokaze, da boste poskusili spremeniti svoje osnove, posnemajte Angelino Jolie in njeno izbiro čevljev. Če obstaja ena hollywoodska ikona, ki pozna moč garderobe, napolnjene s klasičnimi kosi, je to ona.

Za razliko od japonk so sandali pri poletni obutvi ​​bolj eleganten pristop. Za hiter, eleganten stil jih kombinirajte z debelim zlatim ali srebrnim nakitom. Bi radi oblekli maksi obleko, vendar se ne želite mučiti v petah? Obujte par nizkih sandalov. Prilegajo se vsemu, kar lahko potrdi tudi igralka, ko je pred kratkim za opravek v mestu nosila par preprostih črnih sandalov s trenčom, črno majico in črnimi hlačami. Kar zadeva dodatke, se je držala svojih preprostih osnov, tako da je nosila črno-belo masko za obraz in torbico znamke Dior.

Podrobnost vozla na Angelinini obutvi je dodala svež pridih sicer običajnemu paru črnih sandalov. Ta prefinjen dizajn par sandalov takoj naredi bolj eleganten, zaradi česar so idealni tako za dnevno kot večerno nošenje.

Saint Laurent, cena: 538, 90 evrov

Mango, cena: 49, 99 evrov

Jimmy Choo, cena: 375 evrov

Balenciaga, cena: 495 evrov

Porte & Paire, cena: 250 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na hlače z visokim pasom, odslej bomo nosili take

Priporočamo tudi: Horoskop: Poglejte, v katerem nebesnem znamenju so rojene najbolj zahtevne partnerice

Najbolj brano